Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Η ΑΕΚ έχει τον δικό της Τσάκα, γι' αυτό πάει για τίτλο!!

Ο Δημήτρης Ευαγγελάτος γράφει για τη… «μέθοδο Τσάκα» στην ΑΕΚ και την αγωνιστική ηρεμία που της έχουν προσδώσει τα δημοσιεύματα για τους υποψήφιους επενδυτές.
Η ΑΕΚ έχει τον δικό της Τσάκα, γι' αυτό πάει για τίτλο
Μέχρι τώρα νομίζαμε ότι τα είχαμε μάθει όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά η ιστορία της φετινής σεζόν δείχνει ότι υπάρχουν κι άλλοι, αστάθμητοι παράγοντες (με ονοματεπώνυμο), που μπορούν να σε οδηγήσουν στο κυνήγι του τίτλου. Ναι, αγαπητοί αναγνώστες, μπορούμε πλέον να μιλήσουμε ξεκάθαρα για την «μέθοδο Τσάκα». Είναι η μέθοδος με την οποία η εκάστοτε διοίκηση/ιδιοκτησία μπορεί να αγοράζει χρόνο και να εξασφαλίζει προσωρινή ηρεμία στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας.
Στα πρόσωπα των Ρώσων, Αράβων, Τούρκων και λοιπών υποψήφιων επενδυτών, η ΑΕΚ έχει τους δικούς της «Τσάκες» να απομακρύνουν την πίεση από τα αποδυτήρια. Και κάπως έτσι οι παίκτες λειτουργούν υπό καθεστώς αγωνιστικής ηρεμίας και βαδίζουν από επιτυχία σε επιτυχία. Δεν λέμε ότι όλες οι επαφές των διοικούντων με υποψήφιους επενδυτές είναι «μαϊμούδες».
Ισα ίσα, θα είναι ευχής έργον για την ΑΕΚ να αποδειχθεί ότι υπάρχει επενδυτής που προτίθεται να την βγάλει από το ιδιοκτησιακό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται καιρό τώρα. Αυτό που εμείς εξ αποστάσεως παρατηρούμε είναι ότι -ανεξαρτήτου αποτελέσματος των όποιων μετοχικών διαπραγματεύσεων- η δημοσιοποίηση για συζητήσεις και πιθανή νέα εποχή στην εκάστοτε ομάδα με ζεστό χρήμα στα ταμεία, λειτουργεί μάλλον ευεργετικά στο εσωτερικό της, σε αγωνιστικό φυσικά επίπεδο. Μένει να δούμε τι μας επιφυλάσσει η φετινή ΑΕΚ...
Υ.Γ.: Η ΑΕΚ πράγματι έχει λόγους να αισθάνεται αδικημένη από το χθεσινό ματς, τόσο σε αγωνιστικό (πλήθος ευκαιριών) όσο και διαιτητικό (λάθη και παραλείψεις Αμπάρκιολη) επίπεδο. Υπό άλλες, κανονικές συνθήκες, το κοντέρ θα είχε «γράψει» πολλά...
Πηγή: Sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: