Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

"Και το Europa League καλό είναι"...!!

"Ο στόχος μας είναι η νίκη, αλλιώς και το Europa League καλό είναι", είπε ο Βασίλης Τοροσίδης στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με την Άρσεναλ, δίνοντας το στίγμα του για την αυριανή αναμέτρηση.
"Και το Europa League καλό είναι"...
Αναλυτικά:
"Είναι παιχνίδι πρόκρισης για εμάς. Η αγωνιστική κατάσταση του πρωταθλήματος δεν αντιπροσωπεύει το πως παίζουμε στην Ευρώπη. Έχουμε καλές εμφανίσεις στο Champions League. Έχουμε διαφορετική ψυχολογία, λόγω διοργάνωσης.
"Στόχος μας αύριο είναι η νίκη. Αν τα καταφέρουμε και μας ευνοήσει και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, καλώς. Αλλιώς και το Europa League, είναι καλό.
Δεν έχει σημασία με ποιους θα παραταχθεί η Άρσεναλ. Όλοι οι παίκτες της είναι πολύ καλοί. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν στο γήπεδο για να κερδίζουν. Δεν έχει σημασία να σκοράρω εγώ, αρκεί να κερδίσει η ομάδα. Μακάρι να κάνει και η Ντόρτμουντ το καθήκον της και να προκριθούμε.
Η ομάδα προσπαθεί πάντα να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε πολλές ατυχίες με τραυματισμούς τον τελευταίο καιρό, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία. Όμως κάποιοι παίκτες παίζουν συνέχεια και υπάρχει κούραση
Η ομάδα δικαιούταν κάτι παραπάνω και στην Άρσεναλ και στο Ντόρτμουντ. Αλλά αυτά πλέον δεν έχουν σημασία. Με νίκη αύριο μπορούμε να προκριθούμε"

Δεν υπάρχουν σχόλια: