Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

«Δε φεύγω από τον ΠΑΟΚ»

Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λεωνίδας Βελής, μίλησε στον «Libero fm 107.4» και έδωσε απαντήσεις στις φήμες που δημιουργήθηκαν περί αποχώρησής του, από τη στιγμή φαίνεται ότι είναι αποστασιοποιημένος.
«Δε φεύγω από τον ΠΑΟΚ»
«Επειδή δε με βλέπουν στο γήπεδο, δε σημαίνει ότι αποχωρώ. Δε θέλω να φύγω από την ομάδα. Οταν αποφασίσω να φύγω, πρώτος θα το πω εγώ. Δε θα φύγω από τον ΠΑΟΚ, εκτός αν ο Ζαγοράκης μου το ζητήσει. Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στο αίμα μου. Μωρά είμαστε; Πριν δύο μήνες μπήκα στη διοίκηση και τώρα θα φύγω;», ήταν το πρώτο σχόλιό του.
Στη συνέχεια απάντησε στην ερώτηση για το ότι δεν ακολούθησε την ομάδα στο Λονδίνο: «Εχω άποψη γι΄ αυτό. Δεν πήγα στο Λονδίνο γιατί είμαι αντίθετος στο να ταξιδεύουν τσάμπα οι διοικητικοί. Εγώ πρότεινα και πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να ταξιδεύει με τον οβολό του. Εμείς είμαστε για να βοηθάμε τον ΠΑΟΚ κι όχι να παίρνουμε από τον ΠΑΟΚ. Ομως αποφασίστηκε ότι λόγω της προσφοράς κάθε διοικητικού στελέχους, είναι το λιγότερο που μπορεί να γίνει. Θέλω να ξέρετε ότι εγώ δεν μπήκα στον ΠΑΟΚ για να ταξιδεύω. Το έχω κάνει πολλές φορές. Μπήκα για να προσφέρω. Σε ό, τι αφορά το ματς στα Γιάννινα, τραγουδούσα στην Κρήτη. Δεν μπόρεσα να πάω. Εχω και κάποια δουλειά. Οταν έχω δουλειά δε θα βρίσκομαι στα ματς. Αντίθετα δε θα λείψω σε κανένα συμβούλιο. Ποτέ δεν το έκανα τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι».
Σε ερώτηση για τη διαιτησία στα Γιάννινα, επισήμανε: «Δε μου άρεσε ο ΠΑΟΚ, του βγήκε η κούραση στα Γιάννινα. Για τη διαιτησία έχω συγκεκριμένη άποψη. Επειδή σφυρίζει εναντίον μας ο διαιτητής δε σημαίνει ότι θα χάσουμε βαθμούς. Δεν πρέπει η σφυρίχτρα να επηρεάζει την απόδοση των παικτών. Οταν εγώ τραγουδώ και από τους 1.000 οι 100 δε με γουστάρουν, εγώ προσπαθώ να τους κάνω να με γουστάρουν.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: