Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

"Μισέλ, τι έγινε στο Ντόρτμουντ – Μαρσέιγ;"

Επιστολή διαμαρτυρίας του Ολυμπιακού τη Δευτέρα στην UEFA για το παιχνίδι Ντόρτμουντ – Μαρσέιγ! "Γιατί καθυστέρησε να ξεκινήσει το ημίχρονο;", θα ρωτήσουν τον Μισέλ Πλατινί.
"Μισέλ, τι έγινε στο Ντόρτμουντ – Μαρσέιγ;"
Στο λιμάνι πήραν την απόφαση να ...τραβήξουν την ιστορία με το παιχνίδι της Ντόρτμουντ – Μαρσέιγ, που στέρησε την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ για τους Πειραιώτες.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", οι Πειραιώτες θα στείλουν τη Δευτέρα στην UEFA επιστολή διαμαρτυρίας και θα κάνουν ερώτηση γιατί ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης στο "Βεστφάλεν" πιο αργά από το Ολυμπιακός – Άρσεναλ.
Εξάλλου, σε τέτοιες περιπτώσεις προβλέπονται μεγάλα πρόστιμα από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, ενώ έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι επρόκειτο για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, όπου παιζόταν η πρόκριση.
Οι Πειραιώτες θα εκφράσουν γενικότερα μια δυσαρέσκεια, ωστόσο θα κάνουν προσεκτικές κινήσεις και θα αποφύγουν να αφήσουν αιχμές για τη φερεγγυότητα του αγώνα, μια και μετά τα πράγματα μπορεί να ...χοντρύνουν.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: