Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Η Μίλαν γκέλαρε, η Ουντινέζε στην κορυφή!!

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A βρίσκεται η Ουντινέζε που κέρδισε με 2-1 την Κιέβο κι εκμεταλλεύθηκε την ισοπαλία της Μίλαν (2-2) κόντρα στη Μπολόνια.
Η Μίλαν γκέλαρε, η Ουντινέζε στην κορυφή!
Στο 2-2 κόλλησε η Μίλαν στο «Ρενάτο Νταλ'Άρα» κόντρα στη Μπολόνια και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη.
Η Μίλαν προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, ωστόσο η Μπολόνια την αιφνιδίασε στο 12' και κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Ντιαμάντι έκανε την κάθετη στον Ντι Βάιο, ο οποίος έσπασε το τεχνητό οφσάιντ της Μίλαν και νίκησε τον Αμέλια σε τετ α τετ. η Μίλαν ανέβασε την απόδοσή της στη συνέχεια και έφτασε στην ισοφάριση στο 16ο λεπτό με τον Κλάρενς Σέεντορφ.
Η Μπολόνια είχε δοκάρι με τον Μάρκο Ντι Βάιο στο 47ο λεπτό, ωστόσο η Μίλαν ισοφάρισε με το πέναλτι του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο 72'. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο ίδιος ο Σουηδός από τον Ράτζι. Ωστόσο η απάντηση της Μπολόνια ήταν άμεση, με τον Ντιαμάντι να ισοφαρίζει το ματς σε 2-2 στην αμέσως επόμενη φάση.
Στην κορυφή βρέθηκε η Ουντινέζε, η οποία πέτυχε την 3η της συνεχόμενη νίκη με 2-1 κόντρα στην Κιέβο κι εκμεταλλεύθηκε το στραβοπάτημα της Μίλαν.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 67ο λεπτό. Ο Ίσλα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Αντόνιο Ντι Νατάλε έκανε το 1-0 με εύκολο τρόπο μέσα από την περιοχή. Από εκεί και πέρα η Κιέβνο κατέρρευσε και η Ουντινέζε καθάρισε το ματς στο 79', με τον Μπάστα να κάνει το 2-0. Η Κιέβο κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 83' με τον Παλόσκι.
Ισόπαλες χωρίς τέρματα έμειναν Κάλιαρι και Πάρμα και μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας, παραμένοντας στη μέση της βαθμολογίας.Η Κάλιαρι είχε την υπεροχή του αγώνα σε όλο το πρώτο μέρος και έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 40ο λεπτό. Ο Κόσου έκανε τη σέντρα, ο Λαριβέι έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησες στο δοκάρι του Μιράντε κι έτσι έμεινε το 0-0.
Έναν σημαντικό βαθμό τσίμπησε η Κατάνια μέσα στην έδρα της Αταλάντα, η οποία έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο σερί ματς.
Η Κατάνια ήταν πολύ καλύτερη στα πρώτα λεπτά κι έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Αλμιρόν και τον Μαρκέζε κι έφτασε στο γκολ στο 18ο λεπτό. Ο Μαρκέζε έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Νικολά Λεγκροτάλιε με κεφαλιά, νίκησε τον Κονσίλι. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 44ο λεπτό, καθώς ο Σπόλι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Η Αταλάντα κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τιριμπόκι στο 71ο λεπτό, ωστόσο στη συνέχεια δεν μπόρεσε να πετύχει άλλο γκολ, παρά την πίεση που άσκησε στην άμυνα της Κατάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: