Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

«Στην αρχή παίζαμε με... 8»!

Κλασικός... Αγγελος Αναστασιάδης εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ μετά το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον έμπειρο τεχνικό να τονίζει οτι "εμείς παίζαμε με 8 κι ήθελα να κάνω 4 αλλαγές στο 10λεπτο" και φυσικά είπε: "μόνο η Παναγία μπορεί να μας βοηθήσει"!!
«Στην αρχή παίζαμε με... 8»!
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΣ.
«Καταρχάς χαίρομαι που είμαστε πάλι μαζί μετά από επτ΄χρόνια. Θα σας ευχηθώ καλήδουλειά. Να ευχηθούμε να γίνει ένα καλύτερο πρωτάθλημα.
Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι εμείς παίζαμε με 8. Ηθελα να κάνω 4 αλλαγές στο 10λεπτο. Η ευθύνη είναι απόλυτα δική μου για τις επιλογές μου και εγώ έφταιγα για το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ αλλά δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ από μια φάση που δεν υπήρχε και μετά είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψεις το 2-0 εδώ πέρα.
Ελπίζω και πιστεύω στη συνέχεια να πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανατρέπουμε σκορ. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος αυτή. Ετσι όπως είναι τα πράγματα μόνο η Παναγία μπορεί να μα βοηθήσει και ελπίζω να τα καταφέρουμε γιατί από τα περισσότερα παιδιά υπάρχει θέληση. Από τη δική μας πλευρά είναι δεδομένη η δουλειά και πιστεύω στο τέλος εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουμε να χαίρεστε όταν μας βλέπετε.
Να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στον φίλο μου τον Κωστένογλου που κάνει καταπληκτική δουλειά. Του εύχομαι τα καλύτερα και πιστεύω ότι και αυτός μπορεί να κάνει πραγματικότητα όσα θέλει γιατί το αξίζει.
Η μεγαλύτερη αδυναμία της ομάδας είναι η φιλοσοφία. Να πιστέψουμε ότι πρέπει να μπαίνουμε μέσα για να νικήσουμε κάθε αντίπαλο. Αυτό δε γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορούμε να παλέψουμε, να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να πειστούμε οι ίδιοι πρώτα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να αλλάξει. Ενα άλλο είναι και ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας. Ας μην επεκταθώ σε αυτό... Είμαστε εδώ και πιστεύω να βρούμε τις λύσεις.
Δε θα πω από ποιους είχα παράπονα στην αρχή του ματς. Ποτέ δεν καρφώνω συνεργάτες μου και οι παίκτες είναι συνεργάτες μου. Πρώτα φταίει ο προπονητής για όσα γίνονται στο γήπεδο. Η λέξη δικαιολογία δεν υπάρχει για τον Αναστασιάδη.
Η αλλαγή του Πατσατζόγλου έγινε καθαρά για λόγους τακτικής.
Εγώ δεν είμαι άνθρωπος για να λέω πολλά. Μπορώ να υποσχεθώ μόνο ότι θα κάνω την προσπάθεια. Αν δώσεις, θα πάρεις. Εγώ είμαι διατεθειμένος να δώσω τα πάντα και να πείσω και τα παιδιά να κάνουν το ίδιο. Δε γίνεται να παίζεις με την ΑΕΚ που είναι πρώτη και να μην είσαι εδώ. Είναι πολύ εύκολο για έναν προπονητή να πει ότι θέλει 10 μεταγραφές. Και τι έγινε; Εγώ είμαι ενάντια στις μεταγραφές του Γενάρη εκτός κι αν είναι κάτι το εκπληκτικό. Την Κυριακή πάμε στο Καραϊσκάκη. Θα περιμένουμε να έρθει ο άλλος να μας σώσει; Πρέπει να σωθούμε μόνοι μας.
Τι πρέπει να αλλάξει στον ΠΑΣ; Τόση ώρα τι λέω; Νομίζω ότι είπα πολλά πράγματα».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: