Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

«Ώρες ώρες θέλω να χιμήξω στο παρκέ» (BINTEO)

Tα λάθη των παικτών του καυτηρίασε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά τη νίκη το Άρη στην Καβάλα.
«Ώρες ώρες θέλω να χιμήξω στο παρκέ» (BINTEO)
Αρχικά σχολίασε τη στάση του κόσμου της γηπεδούχου: «Ευχαριστώ τον κόσμο που για ακόμη μια φορά χάρισε το ζεστό του χειροκρότημα και με κάνει να συγκινούμαι. Τα συναισθήματα που τρέφω για την πόλη και την ομάδα είναι πιο ζεστά από ότι θα έπρεπε.Η Καβάλα που παίξαμε σήμερα δεν είναι η Καβάλα που έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό».
Σχολίαζοντας την απόδοση των Κίτρινων τόνισε: «Εμείς σαν ομάδα είμαστε σε μία διαρκή άνοδο γιατί δουλεύουμε πολύ καλά. Θα ήθελα επίσης να δώσω τα συγχαρητήρια και στους συνεργάτες μου, Μανωλόπουλο, Κωστόπουλο και Ζωγράφο, για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν και φάινεται. Διαβάζουμε πολύ καλά τους αντιπάλους και τα περισσότερα παιχνίδια τα κερδίσουμε από την άμυνα. Ανεβαίνοντας και στο επιθετικό κομμάτι θα μπορούμε να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια.
Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο άνετα αλλά δε μπορούμε να χαρούμε από τα παιδαριώδη λάθη που κάνουμε. Ώρες ώρες μου έρχεται να χιμήξω μέσα. Είναι έξυπνα και μορφωμένα παιδιά.
Θα ήθελα να κλείσω με την ευχή να έχει μία πολύ καλή συνέχεια ο προπονητής και η ομάδα».
Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε και την πρόσφατη περιπέτεια του προέδρου της Καβάλας: «Είχα έχω και θα έχω άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο. Είναι από τους ανθρώπους που κοσμούν όχι μόνο τον αθλητισμό αλλά και την κοινωνία και είναι άδικη η διαπόμπευση».
Ο προπονητής του ΑΡΗ δέχτηκε ερώτηση για το αν ευνοήθηκε η ομάδα του από τη διαιτησία και πιο συγκεκριμένα για τη φάση της τεχνικής ποινής: «Το θέμα της τεχνικής ποινής δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω εγώ. Έχουμε και εμείς παράπονα» ενώ η γελοιότητα δε σταμάτησε εκεί αφού εμμέσως κρίθηκε ‘παράνομη’ η συμμετοχή του Μπόγρη στο πρωτάθλημα: «Εμείς το δεχτήκαμε στην ομάδα και ρίσκαρα πολύ. Με τον Γιώργο ολοκληρώθηκε το ρόστερ. Είναι ένα νέο παιδί και θέλαμε να του δώσουμε την ευκαιρία. Είχαμε τη σύμφωνη γνώμη της ομοσπονδίας. Δεν είχε ουσιαστική συμμετοχή μέχρι τότε, έπαιξε λίγα λεπτά σε αγώνα κυπέλλου.
Δε μπορώ να σχολιάσω απόφαση δικαστηρίου. Πρέπει να πάρουμε το σκεπτικό στα χέρια μας. Είναι ντροπή να θέλουμε να κλείσουμε την πόρτα σε ένα νέο παιδί. Δε ξέρω με πιο πνεύμα έβγαλε την απόφαση ο δικαστής».
Δείτε το βίντεο του allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: