Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

"Νικήσαμε με πολύ άγχος"

Ο Μπάμπης Τεννές στάθηκε στο άγχος που είχε ο Παναιτωλικός στο ματς με τον ΟΦΗ, δικαιολογώντας το λέγοντας πως "είχαμε να κερδίσουμε 4 ματς και επειδή λέγαμε πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι".
"Νικήσαμε με πολύ άγχος"
Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:
"Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη και με πολύ άγχος. Για 52 λεπτά η ομάδα ήταν πολύ καλή, είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι που σκοράραμε. Μετά μας έπιασε ένα απίστευτο άγχος, αδικαιολόγητο για πολλούς – δικαιολογημένο για εμένα. Αυτό συνέβη γιατί είχαμε να κερδίσουμε 4 ματς και επειδή λέγαμε πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη που πέτυχαν".
Για την χαμένη ευκαιρία του ΟΦΗ και την ανακούφiση που έδειξε στο πρόσωπο το και αν η βαθμολογία λέει την αλήθεια, είπε: "Όντως είναι μια καλή ευκαιρία, αυτήν του Μάντζιου. Στο ποδόσφαιρο το δίκαιο και το άδικο είναι πολύ κοντά. Η βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα αυτήν την στιγμή. Μέχρι να ολοκληρωθούν τα παιχνίδια με Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Έχουμε δείξει ότι έχουμε δυνατότητες και το κάναμε. Ο ΟΦΗ έχει ένα παιχνίδι παραπάνω. Νομίζω ότι άλλες ομάδες έχουν δύο παιχνίδια παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: