Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Μετά τον Παναθηναϊκό ...κατέρρευσε!!

Η τεράστια νίκη της Καβάλας επί του Παναθηναϊκο της έκανε μεγάλη ζημιά, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη «έπεσε» και στην έδρα της με τον Άρη (60-68) να πετυχαίνει τη δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα!
Μετά τον Παναθηναϊκό ...κατέρρευσε
ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή φαίνεται πως σιγά-σιγά αποκτούν τη χημεία που έψαχναν. Απόψε παρουσιάστηκαν σοβαροί τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν άφησαν τους γηπεδούχους να περάσουν ούτε μία φορά μπροστά στο σκορ υποχρεώνοντάς τους στην πρώτη τους ήττα στην έδρα τους.
MVP: Ο Χρήστος Ταπούτος για ακόμα μία φορά ήταν ουσιαστικός. Ο Αρχηγός του Άρη με 3/3 τρίποντα και οκτώ ριμπάουντ ήταν ο πιο πολίτιμος παίκτης του Άρη στο παρκέ.
ΑΦΑΝΤΟΣ: Ο Τέιλορ αγωνίστηκε μόλις 14 λεπτά και δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου την ομάδα του, σε άσχημη ημέρα βρέθηκε και ο Ο' Μπράιαντ που στον ίδιο χρόνο πέτυχε μόλις τέσσερις πόντους (2/6δίπ.).

ΚΕΥ POINT: Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο όπου ο Άρης έφτασε να προηγείται και με 14 πόντους (20-34, 19'). Η Καβάλα στο πρώτο μέρος δεν μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό των φιλοξενούμενων, στην επιστροφή όμως κατάφερε να ρίξει τη διαφορά. Βέβεια ξύπνησε αργά (58-62, 39'20'') και δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω.
ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Η Καλαμίτσα ήταν κατάμεστη όπως πάντα, ωστόσο οι φίλαθλοι της Καβάλας αυτή την φορά δεν έμειναν ευχαριστημένοι. Η ομάδα τους ύστερα από την ιστορική νίκη επί τους Παναθηναϊκού, δεν τα κατάφεραν ούτε κόντρα στον Άρη, μετά την ηχηρή ήττα στο Βενετόκλειο.

Τα δεκάλεπτα: 8-15, 22-34, 39-48, 60-68

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: