Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Αγνώριστος Άρης στην Τρίπολη, ήττα με 1-0

Ο Άρης έμεινε στον θρίαμβο της περασμένης εβδομάδας επί του Παναθηναϊκού και ο Αστέρας το εκματελλεύτηκε, κερδίζοντάς τον 1-0 στην Τρίπολη στην εκδίκηση του Σάκη Τσιώλη.
Η εκδίκηση του Τσιώλη!
Ο Αστέρας Τρίπολης δε δυσκολεύτηκε να κρατήσει το αήττητο στην έδρα του κόντρα στον Άρη. Σε αυτό, βέβαια, έπαιξε ρόλο και η παρουσία του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος έδεσε ...κόμπο την πρώην ομάδα του.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης δεν βγήκε από τα αποδυτήρια. Αγνώριστος σε σχέση με το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο Αστέρας του Τσιώλη εγκλώβισε το παιχνίδι των "κίτρινων" που δεν κατάφεραν ούτε μια φορά να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Χακόμπο.
Αντίθετα, ο Αστέρας ήταν πιο επικίνδυνος και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με το πολύ όμορφο γκολ (κεφαλιά - ψαράκι) του Ουσέρο στο 30'. Οι γηπεδούχοι δε δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου σε ένα α' πρώτο ημίχρονο πολύ μέτριο ποιοτικά και με ελάχιστες ευκαιρίες.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Κακό, βαρετό παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές. Ο Άρης ήθελε να βγει μπροστά για την ισοφάριση, αλλά δεν μπορούσε, παρόλο το γεγονός ότι ο Πρόμπιερζ ανακάτεψε πολλές φορές την τράπουλα. Μάλιστα, ο Αστέρας ήταν αυτός που έχασε τις μεγάλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, ενώ του ακυρώθηκε (σωστά) γκολ για οφσάιντ.

Οι συνθέσεις
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χακόμπο, Τσαμπούρης, Πουλίδο, Κωστούλας, Πιπίνης, Μπρέσκα, Χουανίτο, Μαρτινς, Χούλι, Ουσέρο και Περόνε.
ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Παπαστεριανός, Μίσελ, Σανκαρέ, Ντίκο, Τόχα, Ουμπίντες, Φατί, Γιαννιώτας, Σολτάνι και Τσέζαρεκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: