Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ενημερώνουν για τον ΑΦΜ!!


iraklis_kosmos(1)

Μία από τις προθέσεις των ανθρώπων του Ερασιτέχνη, το βράδυ της Παρασκευής, ήταν να εκδώσουν μία ανακοίνωση, στην οποία στην ουσία θα ενημέρωναν τον κόσμο αναφορικά με τις εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με τον ΑΦΜ και το όλο θέμα. Τόσο για τις συζητήσεις με τον Μιχάλη Μπαλασά και την Αναγέννηση Επανομής, όσο και για την… αλλαγή σκηνικού, που έχει δρομολογηθεί από την πλευρά των ανθρώπων του ΓΣ Ηρακλής στο θέμα με τον Αγροτικό Αστέρα.
Η απόφαση αυτή είχε παρθεί το βράδυ της Παρασκευής και αφορούσε την έκδοση ανακοίνωσης εντός του Σαββατοκύριακου. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έγινε. Δεν αποκλείεται πάντως να γίνει κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας. Πάντως, η κατάσταση με τον ΑΦΜ, είναι μία κατάσταση, που σίγουρα θα ευνοεί εκατέρωθεν και τα… δυο μέρη και τις δυο πλευρές. Τόσο τον Ηρακλή, που θα διεκδικεί άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, με μεταγραφές. Αν υπάρχει βέβαια ο κατάλληλος σχεδιασμός και ο χρόνος να είναι επαρκής. Από την άλλη, ο Αγροτικός Αστέρας θα σωθεί από τα χρέη, που έχει…
Σύμφωνα με ανθρώπους, που γνωρίζουν την κατάσταση, η Επανομή σίγουρα είχε μικρότερο κόστος και όπως φαίνεται με βάση την εικόνα των δυο ομάδων έχει και καλύτερη ομάδα. Το γεγονός ότι ο Αστέρας έχει χρέη είναι σίγουρα ένα θέμα. Είναι ζήτημα προβληματισμού. Όπως επισημαίνεται, πάντως από την πλευρά της ομάδας, από τη στιγμή που είναι ρυθμισμένα ή μπορούν να ρυθμιστούν, ίσως να μην είναι μεγάλο εμπόδιο. Πάντως, όπως τονίζουν στον Ηρακλή, έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για τις συζητήσεις με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές και κουβέντες, αλλά και προς την πλευρά ανθρώπων που έχουν μια εικόνα και γνωρίζουν.
Κάτι που μεταφέρθηκε εξάλλου και στο χθεσινό φύλλο. Στον Ηρακλή, δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο την ομάδα της Αναγέννησης Επανομής. Είναι και ο χρόνος, που πιέζει. Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του Αγροτικού Αστέρα, Κώστας Ριαβόγλου, την τελευταία φορά που είχε μιλήσει δημόσια, μέσω του «Αθλητικού Metropolis» είχε επιβεβαιώσει τις συζητήσεις με τον Ανδρέα Παντελή. Κάτι που σημαίνει ότι τον… άκουσε, με την έννοια, ότι έγινε κουβέντα, έγινε συζήτηση, άρα ψάχνεται να αποχωρήσει ή να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση με τον ΑΦΜ.
Παράλληλα, μέσα από τις δηλώσεις του είχε διαφανεί ξεκάθαρα ότι το σκεφτόταν πολύ σοβαρά, γεγονός που δίνει μία άλλη βάση στις συζητήσεις και τις εξελίξεις, με την έννοια ότι ο Ηρακλής χρειάζεται έναν ΑΦΜ.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες και οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα περιμένουν με ιδιαίτερη αγωνία τις εξελίξεις για να πληροφορηθούν τι ακριβώς θα συμβεί με τις συζητήσεις και που θα καταλήξει η όλη κατάσταση.
Επίσης, είναι ξεκάθαρο από τις κρούσεις, που έχουν γίνει τουλάχιστον, ότι στον Ηρακλή ψάχνουν μία λύση ομάδας από τη Β’ εθνική. Δεν θέλουν να χάσουν άλλο χρόνο και γι’ αυτό οι ενέργειες τους έχουν στραφεί προς αυτή την κατεύθυνση. Εξ αρχής μάλιστα είχαν επισημάνει ότι η κίνηση για ομάδα Γ’ εθνικής, θα ήταν η εναλλακτική τους προσέγγιση στο όλο ζήτημα.

 
πηγή: metrosport.gr

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: