Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Καλά μαντάτα κορυφής...!!

Η ΑΕΚ κατάφερε να διευρύνει το νικηφόρο σερί της, πέτυχε το 5 στα 5, παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και ο Γιώργος Τσακίρης γράφει  για τον σούπερ «Φούλη».
Καλά μαντάτα κορυφής...
Όπως αναμενόταν η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα και κατάφερε εκτός από το να πετύχει το στόχο που είχαν θέσει όλοι στα Σπάτα (σερί πέντε νικών) να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας μεταφέροντας την πίεση του αποτελέσματος σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό…
Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου κατάφερε έστω και χωρίς να φτάσει στα υψηλά στάνταρ απόδοσης (ανάλογα με εκείνα του αγώνα με την Κέρκυρα) να πάρει το... τρίποντο που την διατήρησε στο ρετιρέ της Σούπερ Λίγκας και ταυτόχρονα να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες της αναγκάζοντάς τους να χρειάζονται μόνο νίκες από εδώ και στο εξής μια και νέες γκέλες από Πράσινους και Κόκκινους θα σταθεροποιήσουν την Ενωση στην κορυφή.
Μπορεί η ΑΕΚ να προβλημάτισε στο δεύτερο 45λεπτο και να άγχωσε με την απόδοσή της, μια και η αλήθεια είναι πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο από το 46΄ κι έπειτα, όμως υπάρχουν καλά μαντάτα από το συγκεκριμένο γεγονός. Καλά μαντάτα κορυφής επί της ουσίας μια και ακόμη και στην κακή της ακόμη στιγμή δεν το... πληρώνει χάνοντας βαθμούς.
Όλα τα... λεφτά πλέον είναι το ματσάκι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο που δυστυχώς (για την ΑΕΚ και ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ) έχασε στην Τούμπα... Αν η ομάδα καταφέρει να πάρει το «διπλό» στη συγκεκριμένη έδρα τότε με το εύκολο πρόγραμμα που ακολουθεί και έχοντας πλέον όλους τους παίκτες της... μάχιμους θα μπορεί να φτάσει πολύ μακριά το νικηφόρο σερί της...
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: