Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Με Μήτσο πέρασε από την Πυλαία!!

Δημήτρη Διαμαντίδη παρόντος, ο Παναθηναϊκός έκανε το... ελάχιστο απαραίτητο απέναντι στον ΠΑΟΚ και πήρε στην Πυλαία την έκτη φετινή νίκη του (60-77).
Με Μήτσο πέρασε από την Πυλαία
Ο ΠΑΟΚ είχε όρεξη και φιλοδοξίες κι ο Παναθηναϊκός ανωτερότητα, φόρα και κούραση από τη Λιθουανία. Ο τελευταίος παράγοντας δεν επηρέασε το παιχνίδι του και στο «Παλατάκι» ήρθε άλλη μία ξεκούραστη νίκη. Ο «δικέφαλος του βορρά» έπεσε στο 3-5, ενώ η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέβηκε στο 6-1, επίδοση ελαφρώς χειρότερη από 8-0 σερί που τρέχει απέναντι στον αντίπαλό του από τις 11/4/09.
ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Η διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι εμφανής σε παρκέ και τραπεζικό λογαριασμό, με τον ΠΑΟΚ να καταβάλει ημιτελής προσπάθεια να θυμηθεί τα.. παλιά. Ο Παναθηναϊκός ξέφυγε νωρίς με διψήφια διαφορά πόντων και το ταλέντο κι η ποιότητα που διαθέτει του έδωσαν το δικαίωμα να πάει με σχετική άνεση μαζί της μέχρι τέλους και χωρίς να έχει αντίστοιχη διάρκεια με αυτή στο Κάουνας (59-94 τη Ζαλγκίρις).
MVP: Δεν αποτελεί κρυφό μυστικό πως με τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο παρκέ ο Παναθηναϊκός είναι άλλη ομάδα, χωρίς αυτό να χρειάζεται να αποτυπωθεί και στην τελική στατιστική. Αυτή τη φορά αποτυπώθηκε, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να κάνει για πολλοστή φορά τα πάντα στο παρκέ: σκόραρε, πήρε ριμπάουντ, έδωσε ασίστ, χαλάλι τα 2 λάθη του.
ΑΦΑΝΤΟΙ: Συνήθως οι Αμερικανοί αποκτώνται από τις ελληνικές ομάδες κι όχι μόνο για το κάτι περισσότερο. Γκίντενς και Στίγκερς δεν δικαιολόγησαν το... μεροκάματο, μένοντας εκτός πεδίου βολής και προσφέροντας από κοινού μόλις 8 πόντους.
KEY POINT: Η διαφορά πήρε αρκετά νωρίς την... ανιούσα, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν παραδόθηκε και προσπάθησε να επιστρέψει στη διεκδίκηση της νίκης. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν τον άφησε ποτέ να απειλήσει όσο θα ήθελε. Το 46-57 του 30' έγινε γρήγορα 46-64 κι έκτοτε η διαφορά δεν έφτασε ποτέ ξανά τόσο κοντά στη μείωση σε μονοψήφιοα αριθμό.
ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Ο ΠΑΟΚ αιτήθηκε αλλαγή ώρα του τζάμπολ και με τη συγκατάθεση του Παναθηναϊκού κατάφερε να το μεταφέρει από τις 5μ.μ. στις 8.30μ.μ., ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι νωρίτερα θα είχαν βρεθεί στην Τούμπα για τηνποδοσφαιρική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Αθηνών. Παρόλα αυτά ο κόσμος στην Πυλαία δεν ξεπέρασε τους 4.000 θεατές.
Τα δεκάλεπτα: 11-16, 30-45, 46-59, 60-77
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: