Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Special... Mπάρτσα!!

Και σε αυτό το ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα, οι "μπλαουγκράνα" πήραν μια... special νίκη μέσα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" με 3-1, παρότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24ο δευτερόλεπτο!
Special... Mπάρτσα (ΒΙΝΤΕΟ)
Η Ρεάλ είχε το +6, είχε τον κόσμο, είχε το 1-0 από τα αποδυτήρια, αλλά η Μπαρτσελόνα απέδειξε πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει (και) φέτος και κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση από το γρήγορο γκολ του Μπενζεμά, φτάνοντας στη νίκη με τα γκολ των Σάντσες, Τσάβι και Φάμπρεγας! Και χωρίς να σκοράρει ο Μέσι... Με το τρίποντο αυτό η Μπαρτσελόνα πήγε στο -3 από τους "μπλάνκος" και το πρωτάθλημα ξανάρχισε!
Gol rapido!
Πριν καλά καλά ζεσταθούν οι δυο ομάδες, στο 24``, ο Οζίλ σούταρε από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε και από πολύ κοντά ο Μπενζεμά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας "φωτιά"!
Με το 1-0 και τον κόσμο στο πλευρό της, οι "μπλάνκος" κυριάρχησαν στο πρώτο μισάωρο και έφτασαν άλλες δυο φορές κοντά στο γκολ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 19` και στο 23`, ενώ η Μπάρτσα είχε απειλήσει με Μέσι!
και 1-1!
Κόντρα στη ροή του ματς, στο 31` μετά από κάθετη του Μέσι, ο Σάντσες έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1! Μετά την ισοφάριση, οι "μπλαουγκράνα" ισορρόπησαν, με το clasico να έχει δαιμονιώδη ρυθμό!
"Τούμπα" το clasico!
Η Μπαρτσελόνα εκμεταλλεύτηκε στο δεύτερο μέρος όλες τις αδυναμίες της Ρεάλ και στο 66` το σκορ ήταν 1-3! Αρχικά, στο 53` από το σουτ του Τσάβι η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Μαρσέλο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κασίγιας, ενώ στο 66` ο Άλβες σέντραρε από δεξιά και ο Φάμπρεγας με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-3 μες στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου"!
Από `κει και πέρα, η Μπάρτσα ήλεγξε το ματς, με τη Ρεάλ να προσπαθεί σπασμωδικά και νευρικά να ξαναμπεί στο ματς (στο 75` ο Μπενζεμά δεν πρόλαβε τη σέντρα-σουτ του Ιγουαϊν), χωρίς να το καταφέρει με τον Βαλντές να κρατάει το 1-3 στο σουτ του Κακά στο 86`.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: