Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Την Εργο-τέλειωσε!

Ο Εργοτέλης νίκησε 2-1 την Δόξα Δράμας στο Παγκρήτιο και πήρε σπουδαία βαθμολογική "ανάσα". Στην τελευταία θέση χωρίς νίκη παρέμεινε η Δόξα.
Την Εργο-τέλειωσε!
Οι Κρητικοί ήταν συνολικά καλύτεροι και δίκαια πήραν τη νίκη. Από την άλλη,  οι Δραμινοί προσπάθησαν αρκετά, εμφανίστηκαν πιο βελτιωμένοι σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, ωστόσο για ένα ακόμα ματς δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι θετικό.

Πρωτοβουλία ο Εργοτέλης και το “παρθενικό” γκολ της Δόξας
Ο Εργοτέλης μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 5' με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη. Οι Κρητικοί δεν κατέβασαν στροφές και δημιούργησαν ακόμα τρεις καλές φάσεις, δύο με πρωταγωνιστή τον Γιαλούση (15', 27') και μία με τον Τζούνιορ (17').
Από την πλευρά της η Δόξα, με νέο προπονητή τον Μάκη Κατσαβάκη, στην αρχή περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα και ειδικά μετά το 20', άρχισε να ισορροπεί το ματς.
Οι Δραμινοί, παρόλο που δεν δημιούργησαν κάποια ουσιαστική ευκαιρία , κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με το “Χ”, καθώς ο Κανακούδης, και αυτός με τρομερή εκτέλεση φάουλ, ισοφάρισε, σημειώνοντας το πρώτο γκολ για την Δόξα στην Superleague.
Λίγα πράγματα και τρίτο γκολ από “στημένο”
Οι Κρητικοί μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη στην επανάληψη και παρ' ότι δεν δημιούργησαν αξιόλογες ευκαιρίες, κατάφεραν να προηγηθούν εκ νέου και πάλι από στημένη φάση.
Στο 67' ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Κατσικοκέρης έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρόκα, κάνοντας το 2-1.
Στη συνέχεια οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου ξανά απείλησαν με σουτ του αρχηγού, Φραγκουλάκη (72', 76'), ενώ οι της Δόξας μπορεί να προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την 5η τους ήττα σε 6 αγώνες στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

90+3' Λήξη του αγώνα

90' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. O Μπουχαλάκης αντικαθιστά τον Φραγκουλάκη


79' Αλλαγή για την Δόξα. Στη θέση του Έρος, ο Τοπούζης.

76' Nέο σουτ του Φραγκουλάκη, μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Ρόκα.

72' Σουτ του Φραγκουλάκη, αποκρούει ο Ρόκα.


67' Γκολ για τον Εργοτέλη! Ο Φραγκουλάκης εκτελεί φάουλ από τα δεξιά, ο Κατσικοκέρης πιάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ρόκα.

65' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Στη θέση του Κουτσιανικούλη, ο Καρέλης.

59' Κίτρινη κάρτα στον Κατσικογιάννη

54' Άστοχο σουτ του Σασιασβίλι για τον Εργοτέλη
.

46' Αλλαγή για την Δόξα. Στη θέση του Καπέλ, ο Πιτσόκος.

46' Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

45+2' Λήξη του πρώτου ημιρόνου

45' Γκολ για την Δόξα! Με τρομερή εκτέλεση φάουλ ο Κανακούδης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καβουσάκη.

44' Κίτρινη κάρτα στον Σάμαρη

36' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Στη θέση του Μπούντιμιρ, ο Λεάλ.

35' Aλλαγή για την Δόξα Δράμας. Στη θέση του Στεργιανού, ο Αμπουμπακάρι.

27' Kεφαλιά του Γιαλούση, λίγο άουτ.

17' Σουτ του Τζούνιορ, άουτ.

15' Ο Γιαλούσης φάτσα με τον Ρόκα, με τον τελευταίο να βγαίνει νικητής.

5' Γκολ για τον Εργοτέλη! Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Φραγκουλάκη, η μπάλα στα δίχτυα του Ρόκα που την  βρήκε αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ.

1' Έναρξη αγώνα

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου):
Καβουσάκης, Βίσιο, Σαρρής, Σασιασβίλι, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης (90’+1’ Μπουχαλάκης), Ζούνιορ, Κουτσιανικούλης (65’ Καρέλης), Κυριακίδης, Μπούντιμιρ (35’ λ.τ. Λεάλ), Κατσικοκέρης
Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Ρόκα, Τριποτσέρης, Κανακούδης, Βέρτζος, Έρος (79’ Τοπούζης), Στεργιανός (35’ Αμπουμπακάρι), Κατσικογιάννης, Σοϊλέδης, Λεάντρο, Καπέλ (46’ Πιτσόκος), Αραβίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: