Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Έτοιμα τα 3 εκατ. του Ντέμη!!

Διαθέσιμα θα είναι από αύριο Τετάρτη τα 3 εκατ. ευρώ για την ΑΕΚ, τα οποία είχε υποσχεθεί να δώσει ο Ντέμης Νικολαΐδης, εφόσον οι μέτοχοι βάλουν τα άλλα 4 εκατ.
Έτοιμα τα 3 εκατ. του Ντέμη
Στην πρόταση του για τη σωτηρία της Ένωσης ο Νικολαΐδης κάλεσε τους μετόχους να βάλουν 4 εκατ. ευρώ και δεσμεύθηκε ότι θα φέρει άλλα 3 αυτός, με το ένα εκατ. ευρώ από αυτά τα τρία να τα παίρνει στο μέλλον πίσω αυτός που θα το δώσει, από τα λεφτά που θα πάρει η ΠΑΕ από τον Μάκη Ψωμιάδη.
Η πρόταση του Ντέμη βρήκε απόλυτα σύμφωνο τον Πέτρο Παππά που ξεκίνησε τις διαδικασίες για να συναντηθεί με τους υπόλοιπους μετόχους και δήλωσε αποφασισμένος να βάλει κι αυτός λεφτά από την τσέπη του.
Ο Νικολαΐδης, λοιπόν, συνεχίζει το... τρέξιμο και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr είχε συνάντηση στο Σαββατοκύριακο ώστε να είναι διαθέσιμα τουλάχιστον από αύριο Τετάρτη (15/2) τα 3 εκατ. ευρώ για την ΑΕΚ, ώστε και οι μέτοχοι να αποφασίσουν έτσι να τρέξουν άμεσα τις διαδικασίες.
Ο Ντέμης Νικολαΐδης δείχνει διάθεση να τρέξει και όχι να καθυστερήσει τις εξελίξεις και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι έλεγε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να βιαστεί για να μην υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση, πριν καν η UEFA στείλει το σχετικό έγγραφο στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Απομένει, βέβαια, να δούμε τι θα κάνουν οι μέτοχοι πλέον αφού ο Νικολαΐδης θα έχει άμεσα διαθέσιμα τα 3 εκατ. ευρώ σε άμεση συνεργασία με τον Χάρη Οικονομόπουλο.
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: