Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Τέβες: «Μου φέρθηκε σαν σκυλί ο Μαντσίνι»

Τέβες: «Μου φέρθηκε σαν σκυλί ο Μαντσίνι»
Να κερδίσει συμπαίκτες και φιλάθλους θέλει ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος μίλησε για όσα έγιναν και έφεραν τη ρήξη ανάμεσα σε αυτόν και τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και για την επικείμενη επιστροφή του στο Νησί. Αποφασισμένος να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο ο Αργεντινός, αιχμές για τη διοίκηση, λάβρος κατά του Ρομπέρτο Μαντσίνι: «Μου φέρθηκε σαν σκυλί»!

Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του 27χρονου άσου πραγματοποιήθηκε στο Μπουένος Άιρες, λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για την Αγγλία.

Ο Τέβες θα ενσωματωθεί και πάλι στις προπονήσεις της Σίτι και αποκάλυψε ότι «αυτό που έχει σημασία» για τον ίδιο είναι να κερδίσει «τους φιλάθλους της ομάδας».

Μάλιστα, ο επιθετικός των «πολιτών» τόνισε ότι βλέπει την επιστροφή του σαν το …σπρώξιμο που χρειάζεται ο ίδιος για να πάρει τα πάνω του και η καριέρα του να επανέλθει στο σημείο που βρίσκονταν τον Οκτώβριο.

«Ο κόσμος με ξέχασε και είναι απογοητευμένος με την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Είναι λογικό αυτό, αλλά εγώ έχω αποφασίσει να επιστρέψω και ξέρω τι χρειάζεται για να λυθεί η παρεξήγηση. Θα είναι δύσκολο, αλλά είναι μια ωραία πρόκληση και είμαι αποφασισμένος να τα καταφέρω», τόνισε μεταξύ άλλων και αναφέρθηκε στις αντιδράσεις των οπαδών: «Δεν κατάλαβα γιατί οι φίλαθλοί μας έκαιγαν τις φανέλες με το όνομά μου. Με πείραξε αυτό, με πόνεσε, αλλά είναι φυσιολογικό να αντιδρούν έτσι γιατί διάβαζαν όλα αυτά στα Μέσα».

«Μου φέρθηκε σαν σκυλί»
Ο Κάρλος Τέβες μίλησε για μια ακόμη φορά για τα όσα έγιναν στη Γερμανία, στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μαντσίνι έβγαλε τον Τζέκο για να βάλει τον Ντε Γιονγκ. Ήταν μια αλλαγή με αμυντικό προσανατολισμό και ο Έντιν τσακώθηκε μαζί του. Εγώ αποφάσισα να καθίσω στον πάγκο και ο προπονητής μου κάθισε και αυτός, αλλά ήταν νευριασμένος με τον Τζέκο. Κοίταξε προς το μέρος μου και μου είπε να σηκωθώ για προθέρμανση. Εγώ μιλούσα με τον Ζαμπαλέτα, ήμουν ήρεμος και δεν αντέδρασα. Δεν αρνήθηκα να παίξω, αρνήθηκα να συνεχίσω την προθέρμανση. Η διοίκηση επέλεξε να με τιμωρήσει». Μάλιστα, ο Τέβες αποκάλυψε ότι μετά το πρόστιμο που του επέβαλε η διοίκηση, ανησύχησε «για το μέλλον» του, μόνο και μόνο επειδή ο κόσμος «έπρεπε να μάθει την αλήθεια».

Παρά τα όσα τόνισε, ο 28χρονος άσος παραδέχθηκε ότι η συνέχεια από μεριάς του δεν ήταν η σωστή, αφού δεν έβλεπε «τα πράγματα καθαρά», ενώ το επεισόδιο το Μόναχο «θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί». Αν και ο Τέβες έδειξε διάθεση για αυτοκριτική, για ακόμη μια φορά έριξε αρκετά μεγάλο μερίδιο ευθύνης στον προπονητή του. «Μου φέρθηκε σαν σκυλί», τόνισε και, ήδη, στα βρετανικά Μέσα σχολιάζεται καυστικά η δήλωσή του.

Παραλίγο …μπουνιές και πέρυσι!
Η κόντρα του Τέβες με τον Μαντσίνι δεν είναι καινούργια, με τον Αργεντινό άσο να αποκαλύπτει ότι αυτή …η κολόνια κρατά από πέρυσι. «Πιστεύω ότι ο Μαντσίνι είναι νικητής, το ίδιο και εγώ και σε κανέναν μας δεν αρέσει να χάνει. Πέρυσι παραλίγο να έρθουμε στα χέρια. Σχεδόν ανταλλάξαμε μπουνιές. Ήταν το παιχνίδι κόντρα στη Νιούκαστλ και στα αποδυτήρια σχεδόν χτυπήσαμε ο ένας τον άλλο», τόνισε για να προσθέσει, ότι μίλησαν «την επόμενη ημέρα» και το θέμα λύθηκε. Βέβαια, «αυτός είπε ότι δεν πρόκειται να ξαναπαίξω όσο ήταν αυτός στην ομάδα», συμπλήρωσε ο Τέβες.

Όλα αυτά, ενώ ο 28χρονος επιθετικός θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο από το Μπουένος Άιρες για την Αγγλία και την Τρίτη θα ενσωματωθεί στο δυναμικό της ομάδας του.

ΠΗΓΗ: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: