Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Η κλάση ενός βορειοϊρλανδού και το «μάτι» ενός βάσκου!!!

Η κλάση ενός βορειοϊρλανδού και το «μάτι» ενός βάσκου!
Αντε να βρεις τώρα περίπτωση τερματοφύλακα που να έρχεται με μεταγραφή, να κάνει ντεμπούτο μπαίνοντας ως αλλαγή γιατί αποβλήθηκε κάνοντας πέναλτι ο βασικός και στην πρώτη του επαφή να πιάνει το πέναλτι και να κρατεί τη νίκη...
Γράφει ο Γιώργος Χελάκης.

Πιθανότατα, ο Ρόι Κάρολ να είναι περίπτωση χωρίς προηγούμενο. Ο 34χρονος τερματοφύλακας έχει ήδη βγάλει τα λεφτά της μεταγραφής και του συμβολαίου του.

Ο τρόπος που πέφτουν πάνω του και τον αγκαλιάζουν οι συμπαίκτες του, δείχνει πως ο βορειοϊρλανδός είναι ήδη οργανικό μέλος της ομάδας, της παρέας... Ο Ολυμπιακός ήξερε πως με την Καζάν στη Μόσχα, δεν αρκούσε ένα φανταστικό εικοσάλεπτο. Χρειαζόταν καλή απόδοση για όλο το διάστημα του παιχνιδιού. Αυτό έγινε.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν από την αρχή τα ηνία του ματς και τα παρέδωσαν αφού έμειναν με δέκα παίκτες. Ο Βαλβέρδε ευτύχησε να δει τον Ζεάν Μακούν να ανταποκρίνεται σε ρόλο Ιμπαγάσα συνδέοντας την άμυνα με την επίθεση.

Ο Τάσος Παπάζογλου που αντικατέστησε τον τραυματισμένο Μέλμπεργκ είχε θετικές επεμβάσεις. Μόνο ο Νταβίτ Φουστέρ φαινόταν εκτός κλίματος αλλά έβαλε το χρυσό γκολ κι έτσι δικαιολογήθηκε απολύτως η παρατεταμένη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Η νίκη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Θα μπορούσε να έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Ωστόσο και με το 0-1 ο Ολυμπιακός είναι πια το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Η δε εμφάνιση του επιβεβαιώνει ότι ξαναβρήκε τη φόρμα του.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: