Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Με δύο αλλαγές ο Ολυμπιακός!!

Με δύο αλλαγές ο Ολυμπιακός
Γνωστή έγινε πριν από λίγο η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι στην έδρα της Ρούμπιν Καζάν για τη φάση των «32» του Europa League (13:00, ΑΝΤ-1). Δύο αλλαγές θα έχει το αρχικό σχήμα των Πειραιωτών σε σχέση με εκείνο του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, τη θέση του Ιμπαγάσα θα πάρει ο Μακούν και αντί του Καζίμ θα παίξει ο Φουστέρ. Εν τω μεταξύ, σε μισή ώρα θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες και θα μετρηθεί η θερμοκρασία.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο και Χολέμπας. Στα χαφ θα παίξουν οι Ορμπάιθ, Μακούν και Μανιάτης. Αριστερά θα παίξει ο Μιραλάς, δεξιά ο Φουστέρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζεμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Μοντέστο, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα, Καζίμ, Αμπντούν, Πάντελιτς, Ποτουρίδης και Φετφατζίδης. Στην Αθήνα έμειναν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος (τιμωρημένος), Ντιόγο, ο Φέισα που μπορεί να παίξει με τον Πανιώνιο και οι Δασκαλάκης, Μόνχε, που δεν είναι στη λίστα της UEFA.

Το παιχνίδι θα γίνει κανονικά, εφόσον η θερμοκρασία στο γήπεδο δεν πέσει κάτω από τους -15 βαθμούς κελσίου. Αν, όμως, πέσει κάτω από τους -15, τότε όλα είναι στον «αέρα» και οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν θέλουν να σκέφτονται αυτό το ενδεχόμενο!

Σε αυτή την περίπτωση ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μίλοραντ Μάζιτς, θα ζητήσει τη γνώμη του Ερνέστο Βαλβέρδε και του Κούρμπαν Μπερντίεφ.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» θέλει να γίνει σήμερα ο αγώνας για να μην επιβαρυνθούν οι παίκτες του από τη μία επιπλέον μέρα στη ρωσική πρωτεύουσα, ενώ ο ομόλογός του δήλωσε ότι δεν θα είναι καλό να γίνει υπό αυτές τις συνθήκες το παιχνίδι. Έτσι, υπάρχει η πιθανότητα το ματς να αναβληθεί και να γίνει αύριο την ίδια ώρα.

Πώς θα παίξουν οι Ρώσοι

Με σύστημα 4-4-2 θα παρατάξει ο Κούρμπαν Μπερντίεφ τη Ρούμπιν Καζάν απέναντι στον Ολυμπιακό. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρλάουσκις και στην άμυνα οι Κουζμίν, Σαρόνοφ, Μποκέτι και Ανσάλντι. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Ριαντσάντσεφ και ο Νάτσο, έχοντας στα πλάγια τους Κασάεφ και Καραντενίζ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Μάρτινς και ο Ντιαντιούν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χατζίτζι, Νάβας, Κβιρκβέλια, Καλέσιν, Κίσλιακ, Νέμοφ, Μπιστρόφ, Ερεμένκο Ρ., Βαλντές, Ποτνιάγκιν και Οραζακέντοφ.

Παράδοση

Θετικός είναι ο απολογισμός του Ολυμπιακούς στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με ρωσικές ομάδες ή συλλόγους που προέρχονται από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες μετρούν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: