Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ολυμπιακός σε ακτίνες!!

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του και με το παραπάνω στην Μόσχα κόντρα στην Ρουμπίν. Δείτε... ακτινογραφία των "ερυθρόλευκων", που είχαν κορυφαίο τον Κάρολ...
Ο Ολυμπιακός σε ακτίνες!
Μπάλας Μέγιερι: Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι μέχρι την φάση του πέναλτι. Ο Ούγγρος είχε ορισμένες πολύ καλές αποκρούσεις στο ενεργητικό του, όμως στην φάση του Καραντενίζ, όπως φάνηκε δεν λειτούργησε όπως έπρεπε ενώ ήταν και άτυχος. Άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες σε ένα κρίσιμο σημείο ωστόσο ο Θρύλος δεν το πλήρωσε αυτό, καθώς ο Κάρολ απέκρουσε το πέναλτι του Νάτχο.
Ρόι Κάρολ: Ο ήρωας του αγώνα. Ο MVP της αναμέτρησης! Ο Βορεϊοιρλανδός με το κρύο αίμα μπήκε αλλαγή μετά την αποβολή του Μέγιερι και έπιασε το πέναλτι του Νάτχο, κρατώντας το 0-1 για τον Ολυμπιακό στην πιο κρίσιμη στιγμή της αναμέτρησης.
Όλαφ Μέλμπεργκ: Ο άτυχος του ματς. Δεν είχε κανένα σοβαρό πρόβλημα με τους αντιπάλους του μέχρι που τραυματίστηκε λίγο μετά το 20ό λεπτό. Προσπάθησε να μείνει μέσα στον αγώνα, όμως δεν τα κατάφερε, καθώς όπως φάνηκε είχε υποστεί διάσειση! Αντικαταστάθηκε από τον Παπάζογλου στο 32'.
Ιβάν Μαρκάνο: Ο Ισπανός δοκιμάστηκε σε δύσκολες συνθήκες σε ρόλο στόπερ και όχι μπακ, όπως τον έχουμε συνηθίσει. Είχε μία ιδιαίτερα καλή παρουσία, δίχως να κάνει κάποιο σημαντικό λάθος. Όποτε χρειάστηκε επενέβη και έδιωξε έγκαιρα την μπάλα ενώ έκοψε αρκετές φορές και αντιπάλους του.
Βασίλης Τοροσίδης: Έτρεξε πολύ, έδωσε πολλές μάχες και βοήθησε σημαντικά και αμυντικά αλλά και δημιουργικά. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού στάθηκε για τα καλά στο ύψος του για ένα ακόμα ματς ενώ είχε και κεφαλιά στο δοκάρι στο 70ό λεπτό, δηλαδή ένα λεπτό πριν μπει το γκολ του Φουστέρ.
Χοσέ Χολέμπας: Και ο διεθνής μπακ έκανε έναν καλό αγώνα. Μόχθησε πολύ μέσα στο γήπεδο, τρέχοντας πάνω κάτω. Συνέβαλλε και αυτός σημαντικά στο αμυντικό και το δημιουργικό κομμάτι.
Φρανσουά Μοντέστο: Μπήκε προς το τέλος του αγώνα. Έδωσε και αυτός τις απαιτούμενες ανάσες κυρίως στον αμυντικό τομέα σε ένα σημείο που τις είχε μεγάλη ανάγκη ο Θρύλος.
Γιάννης Μανιάτης: Τεράστιο ματς από τον 26χρονο διεθνή, δεν κατάλαβε ούτε παγετό ούτε... Καζάν, έσπασε τα κοντέρ καταπίνοντας πολλά χιλιόμετρα. Εξαιρετικός στα ανασταλτικά, έβγαζε την ομάδα μπροστά και αν ήταν πιο προσεκτικός θα είχε σκοράρει.

Ζαν Μακούν: Για αυτό απέκτησε τον Μακούν ο Ολυμπιακός. Ο Καμερουνέζος ήταν εξαιρετικός, τα πήγε περίφημα με τους Ορμπάιθ, Μανιάτη, έκοβε και έραβε, πέρασε μπαλιές και στα θετικά του οι σωστές μεταβιβάσεις. Στην επανάληψη μπορεί να έπεσε ο ρυθμός του, ωστόσο και πάλι ήταν στους κορυφαίους.

Πάμπλο Ορμπάιθ: Ο Βάσκος δεν κατάλαβε τίποτα από το κρύο και μαζί με τους Μακούν, Μανιάτη έκοψε τον δρόμο και τον... βήχα της Ρούμπιν. Ο Ορμπάιθ έτρεξε αρκετά, μοίρασε μπαλιές και έκοψε πολλές φάσεις.

Κέβιν Μιραλάς: Για ακόμα ένα ματς ο Βέλγος τα πήγε πολύ καλά. Ο Μιραλάς έκανε πολλά πράγμα τα από τα αριστερά, προκάλεσε αρκετά προβλήματα, είχε όρεξη και τρεξίματα, όχι όμως και υπομονή στην τελική προσπάθεια. Ο Βέλγος έτρεχε μέχρι το τελευταίο λεπτό βοηθώντας την ομάδα να μένει ψηλά στην επίθεση.

Νταβίντ Φουστέρ: Στους κορυφαίους ο Ισπανός δικαίωσε τον Βαλβέρδε για την επιλογή του. Ορεξάτος από τα δεξιά, αλλά όλα τα λεφτά ήταν η γκολάρα στο 71' που ουσιαστικά χάρισε στον Θρύλο την πρόκριση στους «16». Ο Ισπανός είχε κίνηση, βοήθησε αρκετά τον Τζιμπούρ και είχε τεράστιο μερίδιο επιτυχίας στο μεγάλο «2»

Ράφικ Τζιμπούρ: Πολύ καλός ο Αλγερινός, με κίνηση στο παιχνίδι του κράτησε πάνω του αρκετούς αμυντικούς. Ο Τζιμπούρ έκανε δύσκολη τη ζωή του Μποκέτι, ωστόσο δεν είχε υπομονή στην τελική προσπάθεια χάνοντας καλές ευκαιρίες.
Πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: