Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Μπερντίγιεφ: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Μπερντίγιεφ: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»
Καμία διάθεση να καταθέσει τα όπλα δεν έδειξε ο Κούρμπαν Μπέρντιγιεφ παρά την ήττα (0-1) της Ρούμπιν Καζάν από τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας, παραδέχθηκε την υπεροχή των Πειραιωτών, δεν συμφώνησε απολύτως ότι για την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του ευθύνεται η αποχή, τόνισε ότι δεν έχει κριθεί η πρόκριση, ενώ υπερασπίστηκε τον Νάτσο που έχασε το πέναλτι.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

Επηρεαστήκατε από τις καιρικές συνθήκες; Ο κ. Βαλβέρδε είπε ότι ένας από τους λόγους που έχασε η Ρούμπιν, ήταν και το γεγονός ότι υπάρχει διακοπή στο ρωσικό πρωτάθλημα.

«Αυτό δεν έχει να κάνει. Όπως είπα και πριν από το ματς, ο Ολυμπιακός ρολάρει καλύτερα, κάθε ματς είναι και δυνατότερος. Από το πρώτο λεπτό έδειξε ότι είναι πιο δυνατός και πιο γρήγορος. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει και θα προσπαθήσουμε στην Αθήνα να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε εμείς την πρόκριση».

Το ματς με την Σπαρτάκ Μόσχας θα γίνει στο Καζάν;

«Δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο και όλα είναι ανοικτά».

Θα ζητήσετε μεταγραφές; Γιατί είδαμε προβλήματα στη μεσαία γραμμή...

«Όντως είδαμε ότι υπήρχε ένα κενό στο κέντρο που δεν μπορούσε να καλυφθεί. Θα ψάξουμε έναν καλό παίκτη για να καλύψει το κενό. Δεν ξέρω αν θα το καλύψουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε το ματς, αλλά αυτό είχε να κάνει και με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε με έναν παίκτη λιγότερο».

Οι παίκτες σας υπέπεσαν σε πολλά λάθη στις πάσες. Οφείλεται στην έλλειψη παιχνιδιών;

«Όντως έτσι είναι. Είχαμε παίξει κάποια ματς, αλλά όχι σε τόσο δυνατή ένταση και ρυθμό όπως αυτό με τον Ολυμπιακό».

Κατά πόσο μπορεί η Ρούμπιν να βελτιώσει τον ρυθμό της και να καλύψει τα κενά που είχε σήμερα στον επαναληπτικό του Φαλήρου;

«Είναι πολύ δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι δεν ήταν τα κενά αυτά που οδήγησαν στην ήττα, αλλά οι προσωπικές μονομαχίες. Ο Ολυμπιακός είχε δυνατό πρέσινγκ από το πρώτο λεπτό, το περιμέναμε, αλλά φάνηκε ότι δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε».

Για ποιο λόγο επιλέξατε να χτυπήσει πέναλτι ο Νάτσο;

«Είναι επιλογή μου να εκτελεί αυτός τα πέναλτι και πάλι αυτός θα εκτελέσει τα επόμενα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: