Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Νάτχο: «Συγχαρητήρια στον Κάρολ»

Νάτχο: «Συγχαρητήρια στον Κάρολ»
Το εγκώμιο του Ρόι Κάρολ έπλεξε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρούμπιν (1-0), για τους «32» του Europa League, ο Μπέμπρας Νάτχο.

Ο «μοιραίος» παίκτης της ρωσικής ομάδας τόνισε πως η απόκρουση του πέναλτι από τον Βορειοϊρλανδό τερματοφύλακα ήταν καθοριστική τόσο για την έκβαση της αναμέτρησης όσο και για τον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας στο Καραϊσκάκη.

«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, διαλέξαμε τον λάθος δρόμο για να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό και γνωρίσαμε την ήττα. Πάντα σε ένα άσχημο αποτέλεσμα ψάχνουμε δικαιολογίες, μια από αυτές μπορεί να είναι ο συνθετικός χλοοτάπητας που δεν βοηθά να παίζεις όπως θες. Ωστόσο, δεν ήταν η βασική δικαιολογία που χάσαμε. Παίξαμε σε ένα άδειο γήπεδο, ωστόσο είμαι ευγνώμων για τους οπαδούς μας που ήρθαν στη Μόσχα», είπε αρχικά ο Μπέμπρας Νάτχο.

Αναφορικά με την απόκρουση του Ρόι Κάρολ δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια δυνατή ομάδα, με πολύ καλό ρυθμό και το απέδειξε στο ματς, ωστόσο τώρα πρέπει να μιλάμε για την ομάδα μας. Το χαμένο πέναλτι επηρέασε το ματς και φυσικά ο επαναληπτικός θα είναι διαφορετικός. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Κάρολ, που έπιασε ένα όχι κακό πέναλτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: