Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Σπεύδουν να ανανεώσουν!!

Η ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής της Γενικής συνέλευσης της Λέσχης έχει αυξήσει την κίνηση στις ανανεώσεις συνδρομών από τα μέλη.
Σπεύδουν να ανανεώσουν
Οι έλληνες ήμαστε ως λαός της τελευταίας στιγμής. Συνηθίζουμε να τα μεταθέτουμε όλα για αργότερα. Για εμάς δεν ισχύει αυτό που λένε «μην αφήνεις για αύριο αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα». Κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση των ανανεώσεων της συνδρομής στη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ. Μέχρι πριν από λίγες μέρες και παρότι ημερολογιακά οι ανανεώσεις ξεκινούν από την 1η Ιανουαρίου, η κίνηση στα γραφεία της Λέσχης ήταν περιορισμένη.
Το σκηνικό έχει διαφοροποιηθεί τα τελευταία 24ωρα και ο βασικός λόγος είναι η ανακοίνωση από τη Λέσχη της ημερομηνίας διεξαγωγής της έκτακτης γενικής συνέλευσης που στην ατζέντα της περιλαμβάνει σημαντικά θέματα για το μέλλον της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.
Το ενδιαφέρον των μελών έχει αυξηθεί κατακόρυφα και σιγά-σιγά σπεύδουν να ανανεώσουν την συνδρομή τους ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου στις εργασίες των δυο γενικών συνελεύσεων που αναμένεται να γίνουν σε διάστημα λίγων ημερών. Θα πρέπει να διευκρινίσουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι στο Βελλίδειο την επόμενη Τετάρτη έχουν δικαίωμα να παραστούν και τα μέλη που δεν έχουν ακόμη ανανεώσουν αλλά δεν θα έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στις αποφάσεις της.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: