Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Οι ...Βαλεντίνοι των γηπέδων!!

Ανήμερα της γιορτής του ...έρωτα, παρουσιάζουμε ένα τοp 10 ζευγαριών ανάμεσα σε διάσημους αθλητές και αστέρια της σόου μπιζ, που εχουν απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα δημοσιεύματα.
Οι ...Βαλεντίνοι των γηπέδων!
Το φαινόμενο της ...ένωσης γνωστών αθλητών με μοντέλα και γενικώς αιθέριες υπάρξεις της σόου μπιζ δεν είναι σπάνιο. Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (σ.σ. η οποία κατά τα άλλα δεν μας λέει και τίποτα), το gazzetta.gr παρουσιάζει δέκα ζευγάρια που ο έρωτάς τους αποτελεί συχνά-πυκνά αντικείμενο σχολιασμού στα διεθνή και ελληνικά Μέσα !
Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ

Από τα ζευγάρια που ένωσαν τον αθλητισμό και τη σόου μπιζ μέσα στα 90ς και εκτόξευσαν το κράμα, μαζί με το brand τους στα ύψη. Συναντήθηκαν το 1997 σε αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με την μεν τραγουδίστρια να αποτελεί ακόμα μέλος των Spice Girls και τον Ντέιβιντ να έχει έχει αφήσει τη φανέλα με το 10 και να έχει πάρει περίφημο 7 που άφηνε πίσω του ο Ερίκ Καντονά.
Οι «Posh and Becks» συγκέντρωσαν από την αρχή τα φώτα της δημοσιότητας, έκλεισαν χορηγίες, έχτισαν το περίφημο Μπέκινχαμ Πάλας στην Αγγλία, ενώ η μετάβαση του Μπεκς στις ΗΠΑ σηματοδότησε την είσοδό τους στην... κλίκα του Μπέβερλι Χιλς, μαζί με Τομ Κρουζ και άλλους.


Ζεράρ Πικέ-Σακίρα
Ο Καταλανός κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα είχε κλέψει την παράσταση για την... περίεργη φωτογραφία που κυκλοφόρησε και τον απεικόνιζε σε κοντινή απόσταση με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, αλλά η σχέση του με την Σακίρα έδιωξε μακριά της φήμες! Συνάντησε την Κολομβιανή σταρ το 2010, ενώ έχει παίξει και στο τραγούδι της Waka Waka, το οποίο τραγούδησε στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ του 2010. Η Σακίρα δημοσιοποίησε τη σχέση της με την... ηλιαχτίδα -όπως τον χαρακτήρισε- μέσω twitter, ενώ πρόσφατα το ζευγάρι βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο λόγω ενός video που απειλεί να κυκλοφορήσει πρώην συνεργάτης της τραγουδίστριας και είναι... άκρως προσωπικό. Τα περίπου 10 χρόνια που τους χωρίζουν, δεν τους πτοούν!


Κριστιάνο Ρονάλντο-Ιρίνα Σάικ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί έναν από τους ατσαλάκωτους ποδοσφαιριστές που η ποδοσφαιρική βιομηχανία επέλεξε για να προωθήσει. Η σχέση του με τη μόδα... επισημοποιήθηκε όταν άνοιξε με την αδερφή του την δική του μπουτίκ ρούχων με τη φίρμα CR7 και αφού πέρασε από τα μοντέλα Νερέιδα Γκαγιάρδο, Άλις Γούντγουιν και Τζέμα Άτκινσον, έριξε... άγκυρα το 2010 στην Ιρίνα Σάικ. Το... κονέ έγινε σε καμπάνια του Τζόρτζιο Αρμάνι!


Ντέμης Νικολαϊδης- Δέσποινα Βανδή
Ποδοσφαιριστής-σταρ αυτός, τραγουδίστρια από τα πρώτα ονόματα της εγχώριας σόου μπιζ αυτή, ο συσχετισμός με τους «Posh and Becks» δεν άργησε να γίνει! Ο τότε διεθνής σέντερ φορ παντρεύτηκε με την Βανδή, απέκτησαν παιδιά και το 2006 έδωσαν το παρών σε εκπομπή του Discovery Channel με θέμα τα πιο εύπορα ζευγάρια στην Ευρώπη! Οι... ειδικοί επί των θεμάτων τονίζουν ότι το ζευγάρι παραμένει φουλ ερωτευμένο και εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην τους πιστέψουμε!


Τζιανλουίτζι Μπουφόν-Αλένα Σερέντοβα
Η Τσέχα Σερέντοβα είναι μοντέλο και... δηλώνει παράλληλα και ηθοποιός. Έχει αναδειχθεί δεύτερη σε καλλιστεία της χώρας της το 1998, έχει εμφανιστεί στο πλευρό του Ντάνι Ντς Βίτο, ενώ έχει κάνει και αρκετές προκλητικές εμφανίσεις σε περιοδικά. Ο γκολίκπερ της Γιούβε είχε αποκτήσει δύο παιδιά μαζί της πριν την... αποκαταστήσει το 2011. Ονόμασαν τον μεγάλο τους γιο Τόμας Ενκόνο, προς τιμήν της πρώην δόξας του Καμερούν και κατά πολλούς τον μεγαλύτερο κίπερ που έχει βγάλει ποτέ η Αφρική, ο οποίος αποτέλεσε πρότυπο για τον Τζίτζι.


Φρανσέσκο Τότι- Ιλάρι Μπλάζι
Ο «αιώνιος» αρχηγός της Ρόμα, η λατρεία των τιφόζι ρομανίστι, δεν θα μπορούσε να να μην έχει τη δική του σχέση με την σόου μπιζ. Βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Ιλάρι Μπλάσι, μοντέλο και σταρ της ιταλικής τηλεόρασης, η οποία ξεκίνησε να γράφει στο γυαλί σε ταινίες από πέντε χρονών!  Παντρεύτηκε τον capitano στις 19 Ιουνίου του 2005 και έχουν αποκτήσει έναν γιο και μία κόρη, ενώ βλέπει τον αγαπημένο της να της αφιερώνει τα γκολ που πετυχαίνει!


Κάρλες Πουγιόλ-Μαλένα Κόστα
Σίγουρα ο Πουγιόλ δεν αποτελεί και τον πλέον... ομορφάντρα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ασχέτως αν η εργατικότητα και το πάθος του τον έχουν αναγάγει σε μία από τις σημαίες της Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν του αρέσει να... νυχτοπερπατάει και προτιμάει το διάβασμα. Σε ηλικία 32 ετών όμως, δεν κατάφερε να αντισταθεί στην 21χρονη Μαλένα Κόστα από τα Κανάρια Νησιά. Οι δύο τους εθεάθησαν μαζί σε συναυλία του Αλεχάντρο Σανθ και συγκέντρωσαν αρκετά δημοσιεύματα, αφού ο Ισπανός αμυντικός δεν συνηθίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ με τέτοιο τρόπο. Το μοντέλο, από την πλευρά του φρόντισε να αλλάξει από νωρίς το status του στo facebook σε «ελεύθερη» και να αρχίσει να ανεβάζει σωρηδόν φωτογραφίες του... τίμιου Πουγιόλ.


Τραϊανός Δέλλας-Γωγώ Μαστροκώστα
Έγραψε με χρυσό μελάνι το όνομά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αποτελώντας βασικό στέλεχος της ομάδας που σήκωσε το Euro του 2004. O «Κολοσσός» ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου  σε στενό κύκλο με την hot γυμνάστρια/μοντέλο/showwoman, ενώ απέκτησαν και παιδί. Το ζευγάρι έχει αποδείξει ότι αντέχει στα δύσκολα και παρότι είναι αρκετά διακριτικοί, αποτελούν ένα από αγαπημένα ζευγάρια της  ελληνικής σόου μπιζ.


Γιώργος Μπόγρης-Έλλη Κοκκίνου
Από τα λίγα ζευγάρια που η λάμψη της συζύγου επισκιάζει αυτή του παίκτη. Ο Μπόγρης...απασχόλησε τα ΜΜΕ περισσότερο για την σχέση του με τη δημοφιλή τραγουδίστρια παρά με την απόδοσή του μέσα στα παρκέ. Με το που δημοσιοποιήθηκε η σχέση της 40άρας με τον 23άρη, τα Μέσα... λύσσαξαν. Ο φακός τους «έπιασε» και στο σούπερ μάρκετ και πλέον... ήταν επίσημο. Η έντονη φήμη ότι τα «έσπασαν» μετά από έναν χρόνο, αφού ο παίκτης ήταν και στη Θεσσαλονίκη λόγω της παρουσίας του στον Άρη, διαψεύστηκε από την κοινή τους παρουσία στο Αλεξάνδρειο και τελικά τα σενάρια αντιστράφηκαν!


Αντριάνα Λίμα-Μάρκο Γιάριτς
Υποκειμενική επιλογή για τους... προφανείς λόγους της Αντριάνα και της μέρας! Η πληθωρική Βραζιλιάνα παντρεύτηκε τον Σέρβο μπασκετμπολίστα το 2009 ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και σύμφωνα με τον... θρύλο ήταν παρθένα μέχρι και τη μέρα που φόρεσε το νυφικό! Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κορούλα, ενώ η «Victoria`s secret angel» έκανε και τα χαρτιά της για την σερβική υπηκοότητα. Σε ηλικά 15 ετών αναδείχθηκε πρώτη σε διαγωνισμό του Forbes για μοντέλα στη Βραζιλία, ενώ από το 2005 βρίσκεται στη λίστα με τα πέντε πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, εξαργυρώνοντας την αιθέρια ομορφιά της! Το φλερτ του Ολυμπιακού με τον άντρα της δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και δεν είχαμε την τύχη να την δούμε στη χώρα μας.


πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: