Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Λύση μέσω ΠΑΟΚ, ΑΕΚ για Παναθηναϊκό;

Το αδιέξοδο στον ΠΑΟ για τα διοικητικά είναι δεδομένο. Και μπορεί να φαίνεται κάποιο φωτάκι στο τούνελ εδώ και λίγες μέρες, όμως πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο. Όλα βρίσκονται στον αέρα.
Λύση μέσω ΠΑΟΚ, ΑΕΚ για Παναθηναϊκό;
Εμείς, όμως, θα πούμε το εξής. Μήπως τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό θα τις οδηγήσουν κατά κάποιον τρόπο οι δυο Δικέφαλοι; Είδαμε τι έγινε με την ΟΥΕΦΑ και τον ΠΑΟΚ. Βλέπουμε τι γίνεται με την ΟΥΕΦΑ και την ΑΕΚ.
Ναι, αλλά και ο Παναθηναϊκός έχει εσχάτως κάτι μπερδεματάκια με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, που του λέει "τι γίνεται εδώ πέρα;". Για να μην έχει, όμως, ακόμα μεγαλύτερα τρεχάματα, μήπως οι πράσινοι πρέπει να δώσουν λύση εδώ και τώρα με το οικονομικό;
Όλοι θυμόμαστε την δήλωση Γόντικα πριν δύο μήνες για στάση πληρωμών στο τέλος Φεβρουαρίου. Παράλληλα, η ΟΥΕΦΑ έρχεται και ζητάει τώρα κι αυτή το λόγο. Ενώ και ο Βγενόπουλος πιέζει για να μπει γερά στο παιχνίδι. Την ίδια στιγμή οι Άραβες είναι άφαντοι (προς το παρόν). Είναι ζόρικη η κατάσταση…
Ας το πάμε και λίγο παρακάτω, όμως. Οι απειλές της ΟΥΕΦΑ περί ευρωπαϊκής συμμετοχής πανικόβαλαν αρκετά τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.
Για σκεφτείτε, όμως, κάτι τέτοιο να γίνει και με τον Παναθηναϊκό. Να του πούνε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία "δεν θα παίξετε του χρόνου στην Ευρώπη αν δεν τακτοποιηθούν τα πράγματα".
Είναι δυνατόν, λοιπόν, να μην επισπευσθεί μια λύση όταν μπαίνουν στο τραπέζι τα εκατομμύρια της ΟΥΕΦΑ από το τσάμπιονς λιγκ; Μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι 1ος στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή. Κι αν τελικά σηκώσει την κούπα, τότε μπαίνει απευθείας στον όμιλο.
Μια απειλή, λοιπόν, από την ΟΥΕΦΑ "κοστίζει" στο πράσινο ταμείο πάνω από 20 εκ. ευρώ. Ακόμα, όμως, και σαν 2ος στο πρωτάθλημα μπορεί να μπει μετά από τα προκριματικά στους ομίλους.
Γι’ αυτό λέμε ότι η κινητοποίηση της ΟΥΕΦΑ με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ μπορεί να φέρει πιο γρήγορα μια λύση στο οικονομικό του Παναθηναϊκού… Υπάρχει πίεση κι από την Ευρώπη για να γίνει κάτι, έτσι ώστε να γλιτώσει το πράσινο ταμείο από την έλλειψη ρευστότητας.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: