Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Οπαδός της Γιουνάιτεντ «μπλοκάρει» τη Σίτι!!

Οπαδός της Γιουνάιτεντ «μπλοκάρει» τη Σίτι!
«Καλύτερα να το… σκοτώσω, παρά να το δώσω σ’ αυτούς»!

Δεν το είπε έτσι ακριβώς, αλλά αυτό σκοπεύει να κάνει ο Σον Ο’ Μπράιεν!

Ζώντας για χρόνια στο Μάντσεστερ και διαθέτοντας μια έκταση που ζητάει η Σίτι για το νέο προπονητικό της κέντρο, ο Άγγλος επιχειρηματίας εξηγεί πως… δεν φταίει που υποστηρίζει τη Γιουνάιτεντ για το ότι προτιμά να τη σπάσει σε 5.000 κομμάτια και να την πουλήσει ξεχωριστά, παρά να τη δει να καταλήγει στους «πολίτες»!

Η έκταση του Ο’ Μπράιεν θεωρείται απαραίτητη στα σχέδια της Σίτι για τις υπερσύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις που σκοπεύει να φτιάξει στην περιοχή. Ο ίδιος, ωστόσο -όχι μόνο αρνείται να την παραχωρήσει, αλλά έχει δημιουργήσει ολόκληρη καμπάνια (μέσω σχετικής ιστοσελίδας) προκειμένου «να εμποδιστούν οι σκοποί ποδοσφαιρικής κυριαρχίας της Σίτι», όπως αναφέρει.

Μικρή λεπτομέρεια; Ο Ο’ Μπράιεν είναι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Κάτι που -κατά τον ίδιο- δεν έχει σημασία, αφού δεν είναι αυτός ο λόγος που εναντιώνεται στα σχέδια της Σίτι, αλλά το ότι διαφωνεί με τις πρακτικές που μεταχειρίζεται εκείνη για να του αποσπάσει την έκταση. Ήτοι το «πάτημα» του συλλόγου σε σχετικό νόμο που υπάρχει στην Αγγλία (Compulsory Purchase Order - CPO) βάσει του οποίου δεν αποκλείεται ν’ αναγκαστεί να του παραχωρήσει τη γη του, ακόμα και χωρίς να συναινέσει.

Έτσι κι αυτός τη γύρισε αλλιώς τη… βιόλα! Αποφάσισε να σπάσει την έκτασή του σε 5.000 κομμάτια του ενός τ.μ., τα οποία βγάζει «στο σφυρί» έναντι 250 λιρών έκαστο! Έχει ξεκινήσει ήδη, δε, την προώθηση μέσω της ιστοσελίδας του, εξηγώντας ότι δεν μπορούσε να ανεχθεί την κατάσταση «Δαβίδ εναντίον Γολιάθ» που δημιούργησε η Σίτι, καλώντάς τον ν’ απαντήσει στο δίλημμα «200.000 λίρες ή σου φέρνουμε το Συμβούλιο να σε βγάλει έξω».

Μπορεί, λοιπόν, να δηλώνει ότι «η γη αυτή, αργά ή γρήγορα, θα περάσει στα χέρια τους και το αποδέχομαι», ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι «έχω δώσει τον ιδρώτα μου σε αυτή και δεν πρόκειται να τους τη χαρίσω έτσι απλά». Glory, glory… Σον Ο’ Μπράιεν!

πηγή: sportfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: