Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Πλήγμα με Ιτάνζ!!

Πλήγμα με Ιτάνζ
Άσχημα ήταν τα... μαντάτα για τον Σαρλ Ιτάνζ του Ατρόμητου, ο οποίος έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Παράλληλα αγωνία υπάρχει για την κατάσταση του Παναγιώτη Μπάλλα όπως και του Ντένις Επστάιν.

Ο Ιτάνζ, έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και οι εξετάσεις έδειξαν κάκωση στο γόνατο κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Υπάρχει βεβαίως ο Βέλιμιρ Ράντμαν, όμως η απουσία του είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς πρόκειται για έναν από τους καλύτερους προπονητές της Λίγκας.

Αναφορικά με τον Παναγιώτη Μπάλλα, ο νεαρός μέσος έκανε την Δευτέρα εξετάσεις, όμως υπάρχουν φόβοι για ζημιά στο κόκκαλο της κνήμης και για αυτό το λόγο θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, πιο αναλυτικές. Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου, ο παίκτης θα μείνει εκτός για τρεις βδομάδες.

Τέλος σχετικά με τον Ντένις Επστάιν, ο Γερμανός συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πόνους στο πέλμα, πράγμα που κάνει την συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, αμφίβολη. Όλα θα φανούν από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: