Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

«Ανεβασμένη» η Δόξα!!

«Ανεβασμένη» η Δόξα
Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες επί του Παναιτωλικού, η Δόξα Δράμας πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το ματς με την Κέρκυρα αλλά χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές. Οι Αμπουμπακάρι, Σικαλιάς, Σοϊλέδης και Ουέλινγκτον δεν βρίσκονται στα πλάνα του Μάκη Κατσαβάκη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Οι Δραμινοί δεν έχουν την πολυτέλεια να έχουν μεγάλη περίοδο προετοιμασίας και μετά την μεγάλη νίκη επί του Παναιτωλικού το έριξαν πάλι στις προπονήσεις. Σήμερα, μόλις ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα ο Κατσαβάκης ανακοίνωσε την αποστολή.

Εκτός έμεινε ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα σε δέκα περίπου ημέρες, αφού ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης αλλά και οι Σικαλιάς, Ουέλινγκτον, Αμπουμπακάρι, που κάνουν θεραπεία, όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορούν και οι τρεις να προλάβουν το δεύτερο παιχνίδι με την Κέρκυρα την Κυριακή.

Τέλος, το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του ο Ντίνο Σέρεμετ, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, στον αγώνα της 23ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυταντζόγλειο.

Αναλυτικά, στην αποστολή βρίσκονται οι:

Σέρεμετ, Ρόκα, Γελαδάρης, Βέρτζος, Μπριλάκης, Γκαρακλίδης, Ψυχογιός, Τριποτσέρης, Λίμα, Λεάντρο, Κατσικογιάννης, Κουμπρόγλου, Παπαδόπουλος, Αγγελούδης, Κυβελίδης, Αραβίδης, Κάπελ, Αγτζίδης, Κοβάσεβιτς, Ρούτσης.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: