Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Τη «Χρυσή Μπάλα» θέλει ο Ρονάλντο!!

Τη «Χρυσή Μπάλα» θέλει ο Ρονάλντο
Το 2008 ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ανακηρυχτεί καλύτερος παίκτης στον κόσμο, κατακτώντας την «Χρυσή Μπάλα». Ωστόσο, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός στοχεύει στο 2012 να επιστρέψει στον θρόνο του και οι αριθμοί είναι με το μέρος του.

Ο 27χρονος χαφ έχει ξεκινήσει καλά τη χρονιά και έχει την ευκαιρία να ξεχωρίσει στο Euro 2012, αν και ο Λιονέλ Μέσι δεν είχε κάνει τίποτα το σπουδαίο με την Αργεντινή στο Μουντιάλ της Αφρικής το 2010.

Από την αρχή του έτους ο «CR7» έχει πετύχει εννιά γκολ σε δέκα αγώνες. Αυτό σημαίνει ότι σκοράρει κάθε 100 λεπτά. Την ίδια ώρα, ο Αργεντινός άσος έχει οχτώ γκολ σε δώδεκα ματς, δηλαδή βρίσκει δίχτυα κάθε 120 λεπτά. Ο Ρονάλντο έχει πετύχει τα εννιά γκολ σε έξι από τους δέκα αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ ο Μέσι σκοράρει κάθε τρία ή δύο παιχνίδια.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στον τελικό του Copa Del Rey και η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έτσι, όλα δείχνουν ότι σημαντικό ρόλο θα παίζει ποια ομάδα από τις δύο θα κατακτήσει το Champions League. Το 2010 ο Μέσι είχε εκπληκτική απόδοση στο Champions League, αν και η Ισπανία του Τσάβι πήρε το Παγκόσμιο Κύπελλο, και πήρε τη «Χρυσή Μπάλα».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: