Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

«Στις 9 Μαρτίου συνεχίζουμε ή διαλυόμαστε»

«Στις 9 Μαρτίου συνεχίζουμε ή διαλυόμαστε»
Σήμα κινδύνου για το «αύριο» του Παναθηναϊκού εξέπεμψε ο Βασίλης Κωνσταντίνου με δηλώσεις τους στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων του τριφυλλιού.

Αναφερόμενος στην αρκετά σημαντική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου, σχολίασε το μέλος του ΔΣ.

«Στις 9 Μαρτίου θα κριθούν πολλά. Θα τοποθετηθούν οι μέτοχοι για την ομάδα και είτε θα προχωρήσουμε είτε θα διαλυθούμε», ανέφερε ο παλαίμαχος των «πράσινων» και πλέον, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ.

Ο κ.Κωνσταντίνου στη συνέχεια σχολίασε για την μεταβίβαση μετοχών της ΠΑΕ… «Οι λύσεις που δεν είναι ντόμπρες δεν είναι λύσεις», είπε και προέβλεψε κατάκτηση του πρωταθλήματος εφόσον το ντέρμπι… βαφτεί πράσινο. «Εάν νικήσουμε τον Ολυμπιακό θα το πάρουμε. Εάν δεν υπάρξει νικητής, τότε θα είναι μια αμφίρροπη μάχη μέχρι το τέλος», κατέληξε.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου δεν ήταν και ο μόνος που αναφέρθηκε στην «επόμενη ημέρα» της ομάδας. Νωρίτερα, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μιλώντας για τον Βλάση Τσάκα και το ενδεχόμενο να περάσει η ΠΑΕ σε χέρια… Σαουδαράβων σχολίασε…

«Δεν μπορούμε να βασιστούμε σε πριγκίπισσες και σεϊχηδες. Η κατάσταση είναι ζοφερή. Είναι πολύ δύσκολη. Πάρα όμως τις αντιξοότητες που υπάρχουν, στον αγωνιστικό τομέα πάμε πολύ καλά. Αν καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Είναι οξύμωρο ότι πάμε καλά στον αγωνιστικό τομέα και όχι διοικητικά», είπε.

Γόντικας: «Είμαστε σε δύσκολη συγκυρία» Αντίθετα, ο Δημήτρης Γόντικας απέφυγε να μιλήσει για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα…

«Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να είναι κάποιος κοντά σε όλους τους θρύλους της ομάδας που με την παρουσία τους αποτελούν την ζωντανή ιστορία του συλλόγου. Είμαστε σε δύσκολη συγκυρία αλλά αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη στους θρύλους της ομάδας και μακάρι να πετύχουμε όσα έχουν πετύχει αυτοί», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: