Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι ματιαγμένοι


Γιώργος Ζαχαριάδης στο sday.gr για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη, τις... προσευχές του Μπόλονι και το «μάτι» που έχει πέσει στους παίκτες του.
Με την πικρή γεύση της ισοπαλίας που δεν εξυπηρετεί σε κανένα σημείο τον ΠΑΟΚ ενόψει της σημαντικής του αποστολής απέναντι στην Ουντινέζε, ο Μπόλονι μιλούσε πάλι για προσευχές και δεν αποκλείεται σύντομα να προσπαθεί να μας πείσει ότι οι παίκτες του είναι ματιαγμένοι.

Στη λευκή ισοπαλία του ντέρμπι, έβαλε το… χεράκι του. Μπορεί, ρίχνοντας τον Γιάννου να έδειξε ότι επιθυμεί πολύ τη νίκη με ενισχυμένο επιθετικό σχήμα, αλλά, η επιλογή του δεν λειτούργησε ποτέ κι ο Αθανασιάδης δεν πήρε τις βοήθειες που προσδοκούσε από τον συμπαίκτη του.
Στις λεπτομέρειες του ντέρμπι, ο Αρης θα μπορούσε να είχε φτάσει ακόμη και στο «διπλό» και κανείς να μην είχε εκπλαγεί από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, καθότι την είχε την ευκαιρία όσο είχε στην ενδεκάδα ή τον Καστίγιο ή τον Γιαννιώτα.
Όσο για τα δυό δοκάρια του ΠΑΟΚ, με τον Γεωργιάδη και τον Αθανασιάδη, ήταν… στιγμιαίο λάθος. Τα εκατοστά που έλειπαν για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη, δεν ήταν τίποτε περισσότερο από ένας κακός υπολογισμός των δύο επιθετικών του ΠΑΟΚ κι όχι η ατυχία, στην οποία τα φορτώνουμε όλα και ξεμπλέκουμε.
Λίγο πριν από τη ρεβάνς με την Ουντινέζε, ο ΠΑΟΚ μπορεί να εμφανίστηκε βελτιωμένος σε σχέση με το απόλυτα αμυντικό παιχνίδι του Φρίουλι. Ωστόσο, δεν νομίζουμε ότι φτάνει αν τυχόν οι Ιταλοί επιστρέψουν με την ίδια διάθεση για να διεκδικήσουν την πρόκριση μέσα στην Τούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: