Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Από την Τούμπα στη Λέσχη!!

Το ντέρμπι της Τούμπας, τελείωσε. Το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, σ΄ ένα αποτέλεσμα που παρά τα όσα διάφορα ακούγονται, ήταν δίκαιο. Γράφει ο Π. Στεφάνου.
Από την Τούμπα στη Λέσχη
Κι αυτό διότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε την υπεροχή των κινήσεων και τα δοκάρια, ο Αρης από την άλλη πλευρά έχει στο «ενεργητικό» του δύο φάσεις οι οποίες εφόσον του δίνονταν, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα διαφοροποιούσαν η μορφή του ματς. Ξέρετε, τα δοκάρια είναι μέσα στη δομή ενός παιχνιδιού, όλα τα υπόλοιπα, όχι...
Παρ΄ όλα αυτά ο Αρης δεν θα πρέπει να μείνει περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι. Ντέρμπι ήταν και πέρασε. Γενικά δεν πρέπει να στέκεται πολύ στο αγωνιστικό, καθώς η ομάδα επί Μασάδο, δείχνει να έχει βρει ένα καλό «μονοπάτι», μένοντας για όγδοο συνεχόμενο ματς αήττητη. Τους κιτρίνους απασχολούν ή πρέπει να τους απασχολούν, πολύ σοβαρότερα πράγματα, όπως για παράδειγμα η έκτακτη γενική συνέλευση της Λέσχης, η οποία όπως λέγεται, μπορεί να καθορίσει το μέλλον της ΠΑΕ.
Ο Αρης είναι έτοιμος, είναι ανοιχτός και πρόθυμος, αντιλαμβανόμενος τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, να επιστρέψει στη λογική των επενδυτών. Θα έλεγε κανείς πως κάτι τέτοιο φαντάζει πια ως μονόδρομος, με δεδομένη την ανυπαρξία ιδίων οικονομικών πόρων. Το συγκριμένο πρόβλημα διογκώνεται καθημερινά, κάνοντας επιβεβλημένη την εγκαθίδρυση μιας τέτοιας πολιτικής, για πρώτη φορά, μετά από αρκετά χρόνια. Απαντες στην ομάδα, περιμένουν ως μάνα εξ΄ ουρανού μια ενδεχόμενη συμφωνία η οποία θα φέρει στα ταμεία ζεστό χρήμα, λύνοντας τον γόρδιο δεσμό που έχει δημιουργηθεί από το ξεκίνημα της σεζόν. Πρώτοι και καλύτεροι οι ποδοσφαιριστές. Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πέρασε και πλέον οι περισσότεροι είναι έτοιμοι να επισκεφθούν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, ελέγχοντας εάν τηρείται η συμφωνία που είχε επιτευχθεί, λίγο μετά την αποχή. Την ίδια συμφωνία περιμένουν και μια σειρά άλλοι άνθρωποι που εργάζονται στην ομάδα και δικαίως περιμένουν κάποια χρήματα για τις οικογένειές τους.
Εχοντας, λοιπόν, στο μυαλό μας όλα τα παραπάνω, δεν νομίζω πως η Λέσχη (ή όπως αλλιώς ονομαστεί μετά το πέρας της επικείμενης γενικής συνέλευσης) ,έχει πολλά περιθώρια ελιγμών. Ο επενδυτής θα διαβεί την πόρτα της ΠΑΕ, μετά βαϊων και κλάδων, αλλάζοντας τη φιλοσοφία αρκετών Αρειανών οι οποίοι ήταν κάθετα αρνητικοί σε μια τέτοια προοπτική.
Η αγωνία, όμως, δεν έχει να κάνει με το τι θα πει η Λέσχη. Το μέγα θέμα είναι τι είδους συμφωνία είναι αυτή που επεξεργάζονται οι άνθρωποι που ταξίδεψαν στο εξωτερικό. Πρόκειται, πράγματι, για επενδυτή; Πρόκειται για χορηγό; Ή μήπως πρόκειται για ένα άλλου είδους ενδιαφέρον; Και τελικά, πόσο γρήγορα μπορεί ο Αρης να περιμένει χρήματα για να τακτοποιήσει τις επείγουσες ανάγκες του; Ιδού η απορία….
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: