Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

«Να ελέγξουμε τον ρυθμό»

«Να ελέγξουμε τον ρυθμό»
Ο Άρης εξακολουθεί να ελπίζει για την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro Cup. Όμως, για να παραμείνουν «ζωντανές» οι ελπίδες των «κιτρινόμαυρων» θα πρέπει να επικρατήσουν την Τρίτη της Κίμκι στη Ρωσία, αφού, σε διαφορετική περίπτωση, θα αποκλειστούν από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ζήτησε από τους παίκτες του να τα σώσουν όλα μέσα στο παρκέ κόντρα σε μια ομάδα με «γεμάτο» ρόστερ, ενώ ο Δημήτρης Βεργίνης ζήτησε οι συμπαίκτες του να ελέγχουν τον ρυθμό.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Δημήτρης Τσαλδάρης και Αλεξάντερ Βεζένκοφ. Πάντως , οι παίκτες δεν προπονήθηκαν στη ρωσική πρωτεύουσα, συνεχίζοντας τις αντιδράσεις για τις οφειλές της ΚΑΕ απέναντί τους.

«Έχουμε μπροστά μας μια αρκετά δύσκολη αναμέτρηση. Η Κίμκι είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλο μπάτζετ και διαθέτει ένα ‘γεμάτο’ ρόστερ. Μέσα στην έδρα της παρουσιάζεται εξαιρετικά δυνατή, αλλά εμείς οφείλουμε να δώσουμε το καλύτερο δυνατό μέσα στο παρκέ, προκειμένου να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, τόνισε ο «τίγρης».

«Γνωρίζουμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, όπως είναι η Κίμκι και, μάλιστα, μέσα στην έδρα της. Παρόλα αυτά, είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση. Το παν είναι να μην αφήσουμε την Κίμκι να κάνει το παιχνίδι της και να ελέγξουμε τον ρυθμό. Απέναντι, μάλιστα, σε μια ομάδα που το μεγάλο ‘όπλο’ της είναι η επίθεση, αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε καλή άμυνα και να τους κρατήσουμε σε χαμηλό σκορ. Με ομαδική δουλειά στην άμυνα και ‘καθαρό’ μυαλό στην επίθεση, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», τόνισε ο Έλληνας φόργουορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: