Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ο Κλάους… πυροβολούσε με άσφαιρα!!

Ο Κλάους… πυροβολούσε με άσφαιρα
Ο Στέλιος Μοσχούλας γράφει στο sday.gr για την απόδοση του Κλάους Αθανασιάδη στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη και τα... άχαστα που έχασε!

Μερικές φορές πιστεύεις ότι ένας παίκτης ξέχασε το ποδόσφαιρο. Μετά από ορισμένα λεπτά, το σκέφτεσαι ξανά και λες: «Δεν είναι δυνατό, ο άνθρωπος έχει… ερωτική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα». Και κάπου εκεί ξεκινάς την έρευνα για το τι έφταιξε και η δυστοκία έκανε την εμφάνισή της. Ηταν καθαρά θέμα ατυχίας ή ο Κλάους βγήκε εκτός ρυθμούς, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του.
Ο Στέφανος Αθανασιάδης στο ντέρμπι με τον Άρη έμοιαζε με εκείνον που θέλει να σκοτώσει ακαριαία το «θήραμα», πυροβολώντας με… άσφαιρα. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έχασε τα… άχαστα. Είχε ένα δοκάρι στο 79΄, έχασε μια μοναδική ευκαιρία (νωρίτερα) στο 45΄που θα «πάγωνε» την ομάδα του Μασάδο αν έβρισκε δίχτυα και σε αυτές προστέθηκαν τουλάχιστον άλλες δύο εκπληκτικές ευκαιρίες του. 
Οι συμπαίκτες του και ο Λάζλο Μπόλονι δεν πίστευαν στα μάτια τους. «Δε γίνεται να τα χάνει αυτά ο Κλάους», μονολογούσε ο Ρουμάνος, αλλά δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ τού έφυγε μέσα από τα χέρια του ένα δικό του «τρίποντο».
Ομως το παιχνίδι με τον Άρη ανήκει στο παρελθόν και πλέον υπάρχει στον ορίζοντα ο δύσκολος αγώνας με την Ουντινέζε για το Γιουρόπα Λιγκ. Το 0-0 στο «Φρίουλι» δεν εξασφαλίζει τίποτα. Ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά κουρασμένος, οι Φωτάκης και Ίβιτς θα είναι ξανά στη λίστα των απόντων λόγω τιμωρίας και τραυματισμού αντίστοιχα, οι κουρασμένοι Γκαρσία και Λάζαρ θα έχουν ακόμη έναν 90λεπτο στα πόδια τους και ο «γρίφος» της απόδοσης του «Δικεφάλου» παραμένει ο ίδιος: «Θα μπορέσουν οι παίκτες να αντεπεξέλθουν απέναντι σε μια ομάδα… σαΐτα, με πολλούς και ποιοτικούς παίκτες;».
Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης θα δοθούν όλες οι απαντήσεις…
πηγή: sday.gr!

Δεν υπάρχουν σχόλια: