Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Νέτο: «Είμαστε εδώ, είμαστε μαχητές και συνεχίζουμε»!

Νέτο: «Είμαστε εδώ, είμαστε μαχητές και συνεχίζουμε»!
Με ειρωνική διάθεση αντιμετώπισε τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Ντάρσι Νέτο του Αρη.

Αφού παρέπεμψε στην μετάδοση του αγώνα όσους θέλουν να κρίνουν την ορθότητά των αποφάσεών του, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν πρόκειται να τα παρατήσουν και θα συνεχίσουν να προσπαθούν για το καλύτερο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο ήρθαμε να κερδίσουμε. Προσπαθήσαμε είχαμε ευκαιρίες και από εκεί και πέρα όπως πήγε το παιχνίδι θεωρώ ότι ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα», σχολίασε αρχικά.

Για τις αμφισβητούμενες φάσεις: «Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα. Απλά όσοι είδαν τηλεόραση, είδαν τι έγινε και τι δεν έγινε και αν ο διαιτητής αποφάσισε σωστά ή όχι».

Για την συνέχεια: «Απομένουν οχτώ παιχνίδια. Η ομάδα είναι διαφορετική και παίζει καλύτερα. Αυτό φαίνεται. Είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια. Βλέπουμε ότι η ομάδα έχει δυναμική, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και τα οποία η διοίκηση υποσχέθηκε να τα επιλύσει σύντομα. Τον Γενάρη δεν έγιναν μεταγραφές, δεν ενισχυθήκαμε, παρόλα αυτό όμως είμαστε εδώ, συνεχίζουμε, είμαστε μαχητές. Η ομάδα θα συνεχίσει να τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι. Είτε παίζει στη Τούμπα, είτε στο ΟΑΚΑ, είτε στο Καραϊσκάκη άπαντες δίνουν φαβορί τον αντίπαλο. Εμείς το βλέπουμε διαφορετικά. Κατεβαίνουμε πάντα για να νικήσουμε. Θα πάμε σε όλες τις έδρες να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους για να φτάσουμε τον Αρη όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: