Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Είπαν όλοι "όχι" και... μία φωνούλα "ναι"!!

Πρωτοκλασάτος νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ήταν θετικός στον διακανονισμό που πρότεινε ο Δημητρέλος, παρά την αρνητική στάση των υπόλοιπων. "Έχει τον γάιδαρο δεμένο", έλεγαν με νόημα οι συμπαίκτες του.
Είπαν όλοι "όχι" και... μία φωνούλα "ναι"!
Ίσως ούτε και ο ίδιος ο πρόεδρος της "Ένωσης" να μην περίμενε πως θα έβρισκε θετική ανταπόκριση όταν ανηφόρισε το μεσημέρι της Δευτέρας στα Σπάτα, για να ζητήσει από τους παίκτες της ομάδας να (ξανα)βάλουν πλάτη και να βοηθήσουν την ΑΕΚ ενόψει της παράστασης της ομάδας στην UEFA.
Υπήρξε, όμως, νεαρός ποδοσφαιριστής που δεν ήταν ιδιαίτερα αρνητικός... Και όχι από εκείνους που η φωνή τους περνάει απαρατήρητη στην ομάδα, καθώς θεωρείται "κεφάλαιο" για τον σύλλογο. Ασχέτως αν από το καλοκαίρι και μετά που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, θα συνεχίσει λογικά σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Το γεγονός, μάλιστα, δεν έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους περισσότερους συμπαίκτες του. Ειδικά εκείνους που βρίσκονται χρόνια στα γήπεδα και έχουν δει τα μάτια τους πολλά.
"Έτσι κι αλλιώς έχει πάρει τα περισσότερα από τα χρήματα που του χρωστάνε, γιατί να αρνηθεί την πρόταση του Δημητρέλου; Το καλοκαίρι, άλλωστε, θα κουνήσει μαντήλι, οπότε δεν έχει λόγο για να αγχώνεται. Έχει δεμένο τον γάιδαρό του. Με εμάς τι γίνεται, όμως", έλεγαν με παράπονο κάποιες παλιές καραβάνες της ομάδας, σε πηγαδάκι που δημιουργήθηκε στα Σπάτα μετά την αποχώρηση του Δημητρέλου...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: