Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

«Πού είναι οι μέτοχοι»;

«Πού είναι οι μέτοχοι»;
Η απάντηση των περισσότερων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στην πρόταση του Ανδρέα Δημητρέλου για νέο διακανονισμό για τα χρήματα που τους οφείλονται ήταν αφοπλιστική: «Πού είναι οι μέτοχοι», αναρωτήθηκαν.

Αρκετοί παίκτες της Ένωσης φάνηκαν να μην πείθονται από όσα τους είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στη συνάντηση που είχαν σήμερα στο προπονητήριο των Σπάτων

Ο Ανδρέας Δημητρέλος θέλησε να τους επισημάνει τη σημασία αλλά και την ανάγκη υπογραφής μιας νέας συμφωνίας αποπληρωμής των χρεών που έχει απέναντί τους η ομάδα, έτσι ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες βαρύτατης τιμωρίας από την UEFA.

Η πρόταση που τους έκανε ο πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται σε τέσσερις δόσεις, με την πρώτη από αυτή να δίδεται τον Μάρτιο.

Το γεγονός όμως που προκάλεσε την αντίδραση των παικτών ήταν οι απαντήσεις του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ ο οποίος -θέλοντας και μη- δεν μπορούσε να τους δώσει εγγύηση για κανένα απολύτως θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάπου εκεί οι ποδοσφαιριστές εξέφρασαν το μεγάλο τους παράπονο υποστηρίζοντας ότι τους ζητείται και πάλι να βάλουν πλάτη, χωρίς όμως σε εκείνους να μπορεί κάποιος να τους εγγυηθεί όχι μόνο ότι θα πάρουν τα χρήματά τους, αλλά έστω ότι μέτοχοι θα πάρουν και να βοηθήσουν την ομάδα να ξεφύγει από την αρκετά δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται.

Ωστόσο, δεν απάντησαν σήμερα στον πρόεδρο της ΠΑΕ. Κάτι τέτοιο θα συμβεί αύριο...

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: