Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Συνεδριάζει εκτάκτως πάλι η Λίγκα...!!

Σε ευθεία ρήξη με την Πολιτεία οδηγείται η Superleague. Με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε ότι θα πραγματοποιηθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο (στις 2) και έκτακτη γενική συνέλευση (στις 4) την ερχόμενη Τετάρτη.
Συνεδριάζει εκτάκτως πάλι η Λίγκα...
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το σημαντικότερο θέμα συζήτησης του Δ.Σ είναι η χορηγική συνεργασία με την ΟΠΑΠ, ενώ όσον αφορά στα θέματα της Γενικής Συνέλευσης, το κυριότερο είναι η τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού του συνεταιρισμού.
με το άρθρο 5, «τόσο τα ιδρυτικά όσο και τα νέα μέλη οφείλουν να διαθέτουν πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού»…
Αυτό ακριβώς αναμένεται να τροποποιηθεί ώστε να… μην οφείλουν να διαθέτουν πιστοποιητικό, όπως πλέον και η πολιτεία απαιτεί. Αυτό σημαίνει ότι Superleague και πολιτεία έρχονται σε ευθεία κόντρα, η οποία κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει.
Παράλληλα, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει διαφοροποίηση σχετικά με την απόφαση της διοργανώτριας αρχής να αναστείλει την διεξαγωγή της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Αλλωστε, ανοιχτό παραμένει και το θέμα της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΟΦΗ κι έτσι, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, το... θεματολόγιο θα είναι πλούσιο.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Έκτακτο Δ.Σ. και έκτακτη Γ.Σ., Τετάρτη 22/2/2012 και ώρα 14:00
Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 22/02/2012 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο και στις 16:00 Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης του Δ.Σ. στις 14:00 έχουν ως ακολούθως:
1. Χορηγική Συνεργασία με την ΟΠΑΠ Α.Ε.
2. Διάφορα
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της Γ.Σ. στις 16:00 έχουν ως εξής:
1. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού.
2. Διάφορα»
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: