Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ζανέτι: «Συνεχίζουμε να παλεύουμε»

Ζανέτι: «Συνεχίζουμε να παλεύουμε»
Το σύνθημα για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της Ίντερ έδωσε ο Χαβιέρ Ζανέτι, μιλώντας στο Sky Sport Italia. Ο αρχηγός των «νερατζούρι» τόνισε ότι η ομάδα έχει χάσει την αυτοπεποίθησή της, κάτι που χρειάζεται να διορθώσει αρκετά σύντομα. Επίσης, μίλησε για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ για το Champions League.

«Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμο για τη λήξη του πρωταθλήματος και είμαστε υποχρεωμένοι να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια μέχρι τη λήξη της σεζόν. Νομίζω ότι εκτός από το παιχνίδι με τη Ρόμα (ήττα με σκορ 4-0), όπου δεν κατεβήκαμε στο γήπεδο, οι άλλοι αγώνες θα μπορούσαν να έχουν άλλο αποτέλεσμα», τόνισε ο 38χροονος μπακ και συνέχισε:

«Έχουμε αρκετά καλή απόδοση, αλλά χάνουμε τους αγώνες και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να διορθώσουμε. Οι τελευταίες μας έχουν αντίκτυπο στη βαθμολογική μας θέση και έχουν κλονίσει την αυτοπεποίθησή μας. Πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις».

Καταλήγοντας, ο Ζανέτι μίλησε για το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ για τη φάση των «16» του Champions League: «Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνουμε είναι να βρούμε τη φόρμα που είχαμε μέχρι πριν από έναν μήνα. Η δύναμή μας είναι στην ομάδα και ξέρουμε ότι όλοι είναι σημαντική αυτή τη στιγμή. Ας ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να αντιστρέψουμε το αρνητικό κλίμα. Έχουμε ένα σημαντικό ματς στην Ευρώπη και μετά θα επιστρέψουμε στη μάχη του πρωταθλήματος, όπου υπάρχουν λίγες ομάδες μπορούν να καταλάβουν την τρίτη θέση και ελπίζουμε να είμαστε μία από αυτές».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: