Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Παπαζαχαρίας: «Είχα σκεφτεί να σταματήσω»!!

Παπαζαχαρίας: «Είχα σκεφτεί να σταματήσω»!
Στην αποκάλυψη ότι είχε σκεφτεί να σταματήσει το ποδόσφαιρο, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος στη μέση, προχώρησε ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είχα φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό στη μέση. Χρειάστηκε να δουλέψω δύο με τρεις μήνες στην Αθήνα για οχτώ ώρες και πλέον είναι ένα κακό όνειρο», τόνισε ο 26χρονος αμυντικός του Άρη.

«Υπάρχει ηρεμία στα αποδυτήρια ης ομάδας. Σιγά σιγά αρχίζουμε να εφαρμόζουμε κάποια πράγματα που μας ζητάει ο προπονητής μας», για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μανουέλ Μασάδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για τη θέση που αγωνίζεται

«Η αλήθεια είναι ότι η κανονική μου θέση είναι στόπερ, όμως μπορώ να παίξω στα πλάγια και ως αμυντικό χαφ. Χθες ο κ. Μασάδο με έβαλε στα χαφ και δεν είχα κάποιο πρόβλημα».

Για το χθεσινό ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης στην Τούμπα

«Δεν το φοβήθηκα οι συμπαίκτες μου και εγώ. Πιστεύαμε ότι ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει δυνατά στην έδρα του. Εμείς θέλαμε να παίξουμε με κόντρα αντεπιθέσεις και είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Αν ήμασταν περισσότερο τυχεροί θα είχαμε πετύχει κάποιο γκολ ή να είχε αποβληθεί ο Κρέσιτς στη φάση με τον Γιαννιώτα».

Για τον στόχο της πεντάδας

«Είναι κάτι εφικτό. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε σε κάθε αγώνα να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Αν κοιτάξουμε το κάθε ματς με θετικό ματς, τότε θα υλοποιήσουμε τον στόχο μας».

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα μετά την πρόσληψη του Μανουέλ Μασάδο

«Υπάρχει ηρεμία στα αποδυτήρια ης ομάδας. Σιγά σιγά αρχίζουμε να εφαρμόζουμε κάποια πράγματα που μας ζητάει ο προπονητής μας. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι η ηρεμία της ομάδας».

Για τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν

«Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό την περσινή σεζόν και αυτό στοίχισε τη συμμετοχή μου στον Άρη. Είχα φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό στη μέση. Χρειάστηκε να δουλέψω δύο με τρεις μήνες στην Αθήνα για οχτώ ώρες και πλέον είναι ένα κακό όνειρο για εμένα. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά χάρη στον μάνατζερ και την οικογένειά μου. Δεν έχω κάποιο παράπονο από τους προηγούμενους προπονητές μου, όμως κ. Μασάδο μού δίνει περισσότερα λεπτά συμμετοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: