Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Για πάντα στη Γιουνάιτεντ o Φέργκιουσον!!

Για πάντα στη Γιουνάιτεντ o Φέργκιουσον
Αιώνια πιστός στην αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δηλώνει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον! Ο Σκοτσέζος προπονητής υποστήριξε ότι υπολογίζει να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου για τρία ακόμη χρόνια και μόλις αποσυρθεί, θέλει να υπηρετήσει τον σύλλογο από το πόστο του πρεσβευτή, όπως ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον!

Ο 70χρονος «τιμονιέρης» μετράει 12 πρωταθλήματα και δύο ευρωπαϊκά τρόπαια ανάμεσα σε πολλές άλλες διακρίσεις στη θητεία του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είναι πλέον η πιο πετυχημένη ομάδα της Αγγλίας, φτάνοντας στους 19 τίτλους και ξεπερνώντας κατά έναν τη Λίβερπουλ!

Κάθε καλοκαίρι γεννάται το ερώτημα της… αντοχής του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και της πιθανής αποχώρησής του από την προπονητική, ωστόσο, ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας πως «όσο είμαι υγιής, δεν βλέπω λόγο να μη συνεχίσω για δυο – τρία χρόνια ακόμη»! Βέβαια, η μεγάλη του επιθυμία είναι να παραμείνει κοντά στον αγαπημένο του συλλόγου και μετά το φινάλε της καριέρας του, κάτι για το οποίο υποστήριξε: «Θέλω να παραμείνω ενεργός στον σύλλογο και να βρίσκομαι κοντά του. Θέλω να υπηρετήσω την ομάδα από κάποιο άλλο πόστ ο όταν αποσυρθώ. Κάτι σας πρεσβευτής της ομάδας, όπως ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον».

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: