Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Μουρίνιο: «Δεν επηρεάζει το μέλλον μου το Champions League»

Μουρίνιο: «Δεν επηρεάζει το μέλλον μου το Champions League»
Η ενδεχόμενη κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα επηρεάσει την απόφαση του Ζοσέ Μουρίνιο για το μέλλον του. Αυτό δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα της «βασίλισσας» στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 49χρονου προπονητή

Για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Μόσχα

«Το κρύο δεν πρέπει να επηρεάζει τίποτα. Φυσικά, αυτή η θερμοκρασία είναι κάτι ασυνήθιστο για εμάς, αλλά οι παίκτες δεν χρειάζεται να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο θέμα. Είμαι αρκετά καλά ψυχολογικά, ενωμένοι και φιλόδοξοι. Για να προκριθούμε στην επόμενη φάση, χρειάζεται να ξεπεράσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο και τον παγετό».

Για την προσεχή αντίπαλο της Ρεάλ

«Όσοι πιστεύουν ότι είναι αδύναμη, κάνουν λάθος. Αυτά τα ματς έρχονται για εκείνους μετά από σκληρή προετοιμασία και έντονες προπονήσεις. Έχω αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ ως προπονητής της Τσέλσι και της Ίντερ. Μιλάμε για έναν δυνατό αντίπαλο»

Για τη βαθμολογική διαφορά (10 βαθμοί) με την Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα

«Για εμένα το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό, επειδή αυτή η διοργάνωση μετράει περισσότερο. Είναι καλό για έναν προπονητή να κερδίζει το πρωτάθλημα και σημάνει ότι έκανε καλά η δουλειά του. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε σε καμία περίπτωση και να δίνουμε τα πάντα σε κάθε αγώνα. Το δύσκολο για εμάς είναι οι αγώνες Κυριακή-Τετάρτη, αλλά χρειάζεται να δείξουμε καλό πρόσωπο».

Ωστόσο, το Champions League είναι ιδιαίτερο για εσάς, όταν το κερδίζετε φεύγετε από την ομάδα που αναδείξατε...

«Δεν είναι αυτός ο λόγος που έφυγα από τις ομάδες. Από την Πόρτο έφυγα, επειδή έφτασε η ώρα να φύγω και ήθελα να υλοποιήσω τις φιλοδοξίες μου. Από την Ίντερ είχα αποφασίσει να φύγω πριν από τον τελικό».

Η ενδεχόμενη κατάκτηση του Champions League θα επηρεάσει το μέλλον σας;

«Όχι».


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: