Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

«Όσο ζεις μαθαίνεις»

«Όσο ζεις μαθαίνεις»
Παρά την καλή πορεία του Λεβαδειακού και την καταπληκτική χρονιά που κάνει ο ίδιος, ο Παναγιώτης Κόρμπος, είναι προσγειωμένος. «Ο Νιόπλιας κάποτε μου είπε, “είμαι 39 χρονών κι ακόμη μαθαίνω”.

Το έχω πάντα στο μυαλό μου αυτό και προσπαθώ μέρα με την μέρα να βελτιώνομαι», είπε ο ποδοσφαιριστής των Βοιωτών μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν τα παράτησα παρά το γεγονός πως είχα να πατήσω δύο χρόνια γρασίδι και δικαιώθηκα», συμπλήρωσε ο ο αμυντικός μέσος.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του αμυντικού μέσου του Λεβαδειακού στους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Τσώχο στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας.

«Στην αρχή της χρονιάς, μόνο εμείς πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε αφού όλοι μας είχαν φαβορί για αυτό μαζί με την Δόξα. Σείξαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά νομίζω πως πλέον είμαστε σε καλό δρόμο. Ειδικά με τις νίκες στα παιχνίδια που οι αντίπαλοι μας είναι της ιδίας δυναμικότητας, αφού στις ισοβαθμίες θα τους έχουμε από κάτω».

-Για τις εμφανίσεις σου και ενδεχομένως την κλήση σου στην Εθνική Ελλάδος;
«Κοιτάξτε, το πρωταρχικό στο μυαλό μου είναι η ομάδα του Λεβαδειακού. Η Εθνική είναι ένα όνειρο που μπορεί να πραγματοποιηθεί μπορεί και όχι. Εμένα με νοιάζει η ομάδα πάνω απ’ όλα».

-Την δουλειά του προπονητή;
«Εμένα με ανακάλυψε ο Γιώργος Παράσχος. Από τα τοπικά πρωταθλήματα, αυτός με προβίβασε και με έκανε ποδοσφαιριστή. Όσο για τον Λεβαδειακό, οι παίκτες είμαστε φίλοι μεταξύ μας και επειδή είμαστε όλοι ανεβασμένοι και δίνουμε το 110% των δυνατοτήτων μας. Κι αυτό είναι δουλειά του προπονητή…

-Το ξέρεις πως είσαι στα μπλοκάκια μεγάλων ομάδων;
«Εντάξει, το έχω διαβάσει και το έχω ακούσει, αλλά όπως το διάβασα το ξέχασα. Έχω κι άλλο χρόνο συμβόλαιο, οπότε στο μυαλό μου είναι μόνο ο Λεβαδειακός. Στον μάνατζερ μου δεν έχω πει να μου βρει μεγάλη ομάδα, έχω πει πως αυτό που θέλω, είναι να παίζω μπάλα. Αυτό αγαπάω να κάνω. Ξέρετε, για δύο χρόνια δεν είχα πατήσει γρασίδι από τους σοβαρούς τραυματισμούς και δεν τα παράτησα. Και δικαιώθηκα για αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: