Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Συνεχίζουν μαζί Άρσεναλ και Βενγκέρ!!

Συνεχίζουν μαζί Άρσεναλ και Βενγκέρ
Όχι μόνο δεν φεύγει, αλλά δημιουργεί και την Άρσεναλ του μέλλοντος! Ο Αρσέν Βενγκέρ απολαμβάνει την απόλυτη στήριξη των διοικούντων τον σύλλογο και το μεγάλο αφεντικό των «κανονιέρηδων» του… γεμίζει τις τσέπες με 55 εκατ. λίρες για να φτιάξει την Άρσεναλ του μέλλοντος, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ το προσεχές καλοκαίρι!

Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Αγγλίας, η απώλεια του Λιγκ Καπ, η απόσταση από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και η «τεσσάρα» από τη Μίλαν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ είχαν απογοητεύσει οπαδούς και ιθύνοντες του λονδρέζικου συλλόγου, με τον Βενγκέρ φυσικά να έχει βρεθεί στο επίκεντρο.

Ο έμπειρος κόουτς φαινόταν πως αργά ή γρήγορα θα αποτελούσε παρελθόν και θα γινόταν άμεση κίνηση για την πρόσληψη του Πεπ Γκουαρντιόλα, ωστόσο, τα σενάρια αυτά διαψεύστηκαν περίτρανα! Η διοίκηση της Άρσεναλ εξέφρασε την απόλυτη στήριξή της στον Αλσατό προπονητή και το προσεχές καλοκαίρι, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Σταν Κροένκε αναμένεται να το αποδείξει έμπρακτα! Πως θα γίνει αυτό; Με 55 εκατ. λίρες που θα διαθέσει για την ενίσχυση του ρόστερ!

Ονόματα όπως αυτά των Μάριο Γκέτσε, Λούκας Ποντόλσκι, Εντέν Αζάρ και Ματίας Σουάρες βρίσκονται στη λίστα του Βενγκέρ, ο οποίος γνωρίζει ότι πλέον η Άρσεναλ πρέπει να κάνει τεράστια προσπάθεια για να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ ώστε να μπορεί να δελεάσει τους μεταγραφικούς της στόχους με τη συμμετοχή και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης περιόδου! Στόχος των διοικούντων τους Λονδρέζους είναι η παραμονή του Αλσατού στην τεχνική ηγεσία τουλάχιστον μέχρι το 2014, όταν και λήγει το συμβόλαιό του, αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τις προθέσεις του ιδίου και την πιθανότητα παραίτησης στο τέλος της σεζόν, εφόσον συνεχιστεί η κατρακύλα της ομάδας…

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: