Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Σλούτσκι: «Να αποκλείσουμε τη Ρεάλ και μετά την Μπάρτσα»

Σλούτσκι: «Να αποκλείσουμε τη Ρεάλ και μετά την Μπάρτσα»
Την κρυφή ελπίδα να αποκλείσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια την Μπαρτσελόνα εξέφρασε - μεταξύ σοβαρού και αστείου - ο Λεονίντ Σλούτσκι, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού ματς στο Λουζνίκι. Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ τόνισε ότι η «βασίλισσα» έχει καταφέρει να κάνει ανατροπές στους προηγούμενους αγώνες της, κάτι που απεύχεται για τη δική του ομάδα.

«Δεν θα ανέβουμε για αρκετή ώρα. Πρέπει να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι από τακτικής άποψης. Όταν παίζουμε μία ομάδα που είναι ανώτερη από αυτά που έχουν αντιμετωπίσει στο διάστημα της προετοιμασίας μας. Στους τελευταίους αγώνες έχουν δεχθεί γκολ, όμως κατάφεραν να κερδίσουν. Πάντα παίζουν με επιθετικό προσανατολισμό και πιέζουν αρκετά ψηλά. Ελπίζω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα παίξει τόσο καλά αύριο», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας και συνέχισε:

«Έκπληξη θα είναι αν η ΤΣΣΚΑ κερδίσει την Ρεάλ Μαδρίτης. Κάθε αποτέλεσμα που είναι θετικό για εμάς μπορεί να φανεί ευνοϊκό στον επαναληπτικό. Μπορούμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Είμαστε μία ομάδα που μπορεί να κάνει την έκπληξη. Όλα έχουμε την επιθυμία να παίξουμε και να έχουμε καλό ρυθμό στον αγώνα».

Το ρωσικό πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και η ΤΣΣΚΑ δεν έχει δώσει επίσημο παιχνίδι από τον περασμένο Δεκέμβριο: «Σίγουρα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο η έλλειψη ρυθμού. Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες η Ζενίτ κατάφερε να κερδίσει μία ομάδα όπως είναι η Μπενφίκα».

Κληθείς να σχολιάσει ποιο πιστεύω ότι θα είναι το ζευγάρι του τελικού της διοργάνωσης. «Θέλω να παίξω με τη Ρεάλ και μετά με την Μπαρτσελόνα για να τις αποκλείσω και τις δύο… (γέλια)».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: