Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

«Ο συγκεντρωμένος Ολυμπιακός δεν χάνει με τίποτα»

«Ο συγκεντρωμένος Ολυμπιακός δεν χάνει με τίποτα»
Το σχόλιο του για το σημερινό ματς του Ολυμπιακού με την Ρούμπιν Καζάν έκανε στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε πως αν οι «ερυθρόλευκοι» παραμείνουν συγκεντρωμένοι τότε δεν χάνουν με τίποτα ενώ αναφέρθηκε και στην φετινή του προπονητική χρονιά την οποία χαρακτήρισε μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του.

Για τον ΟΦΗ: «Θα έλεγα πως είναι μία από τις καλύτερες μου χρονιές ως προπονητής. Προσπάθειες για να αλλάξει η διοικητική κατάσταση γίνονται αλλά πρέπει να δούμε τα αποτελέσματα. Δουλειά μου και δουλειά των ποδοσφαιριστών είναι όλα αυτά να τα αφήνουμε εκτός γηπέδου και να προχωράμε».

Για τον Ολυμπιακό και το σημερινό ματς κόντρα στην Ρούμπιν: «Δεν συζητώ πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από την Ρουμπίν. Αλλά αν είναι συγκεντρωμένος δεν το χάνει το ματς. Οι Ρώσοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα για αυτό πρέπει ο Ολυμπιακός να προσέξει».

Τέλος, εξέφρασε το παράπονο του γιατί στην Εθνική δεν καλούνται παίκτες του ΟΦΗ που βρίσκονται σε φόρμα όπως οι Μάντζιος, Παπουλής, Ταυλαρίδης. «Θεωρώ πως ο Φερνάντο Σάντος μπορεί να καλέσει κάποιους παίκτες. Πρέπει να τα δει λίγο διαφορετικά τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: