Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ινιέστα: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους»

Ινιέστα: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους»
Την άποψη ότι η Μπαρτσελόνα παραμένει στο κυνήγι του τίτλου, παρότι βρίσκεται δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο της Πριμέρα Ντιβιζιόν, Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε με δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο ο Αντρές Ινιέστα.

«Θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος. Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να συλλέγουμε τρεις βαθμούς κάθε εβδομάδα προκειμένου να εκμεταλλευτούμε κάθε στραβοπάτημα της Ρεάλ Μαδρίτης», τόνισε ο μέσος των Καταλανών και πρόσθεσε:

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς εκτός έδρας και αυτό φαίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Για να πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει να είσαι συνεπής τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια και αυτό ήταν δύσκολο για εμάς».

Τέλος αναφέρθηκε στην ευρεία νίκη επί της Βαλένθια με σκορ 5-1 την περασμένη αγωνιστική και στάθηκε στην σημαντικότητα της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ατλέτικο Μαδρίτης την προσεχή Κυριακή (26/2).

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Βαλένθια και το αποτέλεσμα θα πρέπει να μας δώσει μία σημαντική ώθηση ενόψει της συνέχειας. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς με την Ατλέτικο και ξέρουμε ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα και μετά την άφιξη του Ντιέγκο Σιμεόνε τα πράγματα είναι καλύτερα γι’ αυτούς. Αυτό που ελπίζουμε είναι ότι θα συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς», κατέληξε.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: