Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ανταμείβει τον Καρνέζη ο Σάντος!!

Ανταμείβει τον Καρνέζη ο Σάντος
Από την απαξίωση στην απογείωση!

Έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η καριέρα του Ορέστη Καρνέζη τον τελευταίο χρόνο.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είχε βρεθεί με το ένα πόδι εκτός Παιανίας μετά το γκολ που δέχθηκε στον περσινό προημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όμως την Παρασκευή αναμένεται να βρίσκεται στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για το φιλικό (29/02) με το Βέλγιο στην Κρήτη.

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας του «τριφυλλιού» ο Κερκυραίος πορτιέρο ήταν τρίτος πίσω από τους Τζόρβα – Κοτσόλη. Ο πρώτος πήγε στην Παλέρμο και έτσι την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον χρησιμοποίησε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Εκεί μέτρησε μόλις τρία λεπτά συμμετοχής, αφού αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα επειδή έπιασε με τα χέρια την μπάλα έξω από την περιοχή του και έσωσε την ομάδα του από σίγουρο γκολ.

Μέχρι τις 8 Ιανουαρίου ο Καρνέζης έκανε υπομονή και έχει υπερασπιστεί σε δέκα παιχνίδια την εστία του Παναθηναϊκού, έχοντας δεχθεί μόλις έναν γκολ. Για αυτό τον λόγο ο Φερνάντο Σάντος σκοπεύει να τον ανταμείψει,

  Το τελετουργικό του φιλικού θα είναι κρητικό (θα «πρωταγωνιστήσει» η ασκομαντούρα, ένα παλιό κρητικό όργανο).

  Η ΕΠΟ θα τιμήσει τη μνήμη του Πέτρου Βουζουνεράκη που ήταν ο πρώτος παίκτης από την περιφέρεια (εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης) που είχε κληθεί στην Εθνική ομάδα το 1970.

  Το 80% των εισιτηρίων στο Παγκρήτιο θα κοστίζουν 10 ευρώ και το υπόλοιπο 20 % 15 ευρώ.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: