Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Με ένα όνειρο τρελό…!!

Με ένα όνειρο τρελό…
Μέρες 2009 ζει από το βράδυ της Τετάρτης η Τρίπολη. Ο Αστέρας είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη φορά στην ιστορία του και άπαντες αρχίζουν να κάνουν… όνειρα τρελά.

Τότε στο δρόμο της αρκαδικής ομάδας είχε βρεθεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος σε διπλά παιχνίδια πήρε την πρόκριση και μετέπειτα το τρόπαιο. Αυτή την φορά η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έχει να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου είναι πολύ καλή φέτος όμως ο Αστέρας την φετινή σεζόν έχει έρθει μια φορά ισόπαλος χωρίς τέρματα στην Τρίπολη, ενώ έχει πάρει και τη νίκη στο Περιστέρι με το γκολ του Μπαρτολίνι.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και άπαντες πλέον, στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη στην Τρίπολη. Ο Αστέρας έχει τελειώσει με την υπόθεση παραμονή, ενώ κυνηγάει το κάτι παραπάνω, κάτι που μπορεί να σημαίνει και συμμετοχή στα πλέι οφ.

Στα αγωνιστικά οι παίκτες που έπαιξαν κόντρα στην Κέρκυρα έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά κάνοντας ασκήσεις με μπάλα. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν, ενώ την Κυριακή υπάρχει ρεπό.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: