Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Για τα... μάτια του Σπανούλη!!

Τα φουστάνια που επικαλέστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στο σημερινό χαμό στα γραφεία της EOK δεν τα θυμήθηκε λόγω διαιτητών. Αφορμή ήταν το 18-2 και οι διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού. Όχι η πραγματική αιτία. Μόνο ο σκύλος τολμάει να τη γράψει...
Για τα... μάτια του Σπανούλη!
Είναι λογικό πολλοί να μην κατάλαβαν τι ήθελε να πει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Οι μηυμένοι ξέρουν όμως. Γιατί αυτά τα λόγια για τον Γιώργο Σκινδήλια, τα λέει σε διάφορα πηγαδάκια εδώ και καιρό ο Γιαννακόπουλος. Για ατην ακρίβεια από το καλοκαίρι του 2010.
Ο Γιαννακόπουλος κατηγορεί τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι δεν κράτησε το λόγο του, δεν τήρησε την υπόσχεσή του να μην κτυπήσει τον Βασίλη Σπανούλη. Εδώ και καιρό στον Παναθηναϊκό λένε πως υπήρχε συμφωνία κυρίων με τον Παναθηναϊκό - παρουσία μαρτύρων - να μην κτυπήσει η μία ομάδα παίκτη του άλλου. Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην μεταγραφή του Σπανούλη και έκτοτε ο Θανάσης βράζει κατά του Σκινδήλια, με αποκορύφωμα το σημερινό.
Για να είμαστε ακόμα πιο συγκεκριμένοι: Στον Παναθηναϊκό λένε πως ο Σκινδήλιας έδωσε τα χέρια με τον Μάνο Παπαδόπουλο και ορκίστηκε στον λόγο της ανδρικής του τιμής ότι δεν θα ασχοληθεί με τον Σπανούλη. Αυτό συνέβη λίγα 24ωρα πριν ανακοινωθεί επίσημα από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Κι αυτό που γράφουμε δεν είναι απλά μια φημολογία αλλά προϊόν απόλυτα διασταυρωμένης πληροφορίας.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: